Nataša Bekvalac

I ona postala veslačica: Trend se mora ispoštovati

Autor:

13.08.2022 14:30

Foto:

Foto:

Ćerka Nataše Bekvalac: mala Katija u vodenim avanturama sa mamom uči da pliva



Ćerka Nataše Bekvalac: mama i ćerka u novim vodenim sportovima, red plivanja, red veslanja. Poznata novosadska Barbika leto provodi radno, nastupajući širom regiona, a na njenim nastupima klubovi su puni publikom koja u glas sa njom peva sve njene hitove po kojima je poznata od kako se pojavila na muzičkoj sceni sa pesmama "Ne brini" i "Mali signali", kojim je osvojila srca publike, nakon čega je sa svakim sledećim albumom nizala hitove koji se i danas pevaju, kao što su: "Nikotin", "Poludim li u 25", "Ponovo", "Navika", "Trista stepeni", "Dobro moje", "Nikad ne reci nikad", "Ja sam dobro", "Pozitivna", "Kraljica novih ljubavi", "Original" i mnogi drugi. Lepa pevačica koja je osim svojim pesmama, pažnju često privlačila svojim izgledom i svojim privatnim životom, 2006. godine se udala za vaterpolistu Danila Ikodinovića sa kojim ima ćerku Hanu koja ima 15 godina. Nakon kraha ljubavi koji je usledio 2011, nakon četiri godine 2015. pevačica se udala za rukometaša Ljubomira Ljubu Jovanovića, od kojeg se razvela 2017. godine. 

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

Pročitajte Ovo postaje ozbiljno: Novi muškarac u životu novosadske barbike

 

Nedugo, usledila je nova ljubav sa Lukom Lazukićem koja je krunisana brakom, ali i ćerkom Katjom koja se rodila 2018. godine. Nataša Bekvalac uživa u letu radeći i družeći sa svojom publikom, kako u prestonici, tako i na Crnogorskom primorju. Vredno radi, pa je tako održala i pres konferenciju na kojoj je utvrdila i objavila svoju američku turneju koja je zakazana za jesen. Letnji period je iskoristila i za odmor sa svojim naslednicama, ali i porodicom, jer su početkom leta svi bili zajedno u Grčkoj, uživajući u porodičnom odmoru sa decom, zajedno sa njenom sestrom Kristinom Bekvalac i njenim naslednicima. Nakon čega je pevačica otišla u Marbelju, Španija sa starijom ćerkom Hanom, gde su uživale u obilasku grada, šetnjama i plažama.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

Pevačica se nakon toga vratila u Beograd kako bi se posvetila poslovnim obavezama, sveža, odmorna i napunjenih baterija za letnje nastupe, dok avgustovske dane provodi sa mlađom ćerkom Katjom, učeći je da pliva, uživajući zajedno na plaži, u vodenim avanutrama na dasci za veslanje. Kada ne radi, mama joj uveče čita bajke, nešto sto maloj Katji kao i svakom detetu mami osmeh na lice, pa se njih dve sjajno zabavljaju, kako na plaži, tako i dok čitaju priče.

 

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading