Miloš Biković

Point break 2: Zgodan kao Apolon, a sad je naučio da jaše talase

Autor:

13.08.2022 13:00

Foto:

Foto:

Izgled Miloša Bikovića: u neobičnom odelu dok uči nove veštine



Izgled Milioša Bikovića: zamišljen, skoncentrisan, dok sluša upustva o lekcijama surfovanja. Poznati glumac ovih dana odmara sa svojom lepšom polovinom i izabranicom, Ivanom Malević sa kojom uživa u čarima tropskog raja na indonežanskom ostrvu Bali. Njih dvoje vreme provode istražujući sve lepote ovog egzotičnog mesta, obilazeći plaže, sunčajući se, družeći se sa lokalnim životinjama u uvalama, plivajući. Degustirajući lokalne sprecijalitete na plaži, uz buđenja i zalaske sunca, diveći se arhitekturi u vidu budističkih statua po kojima je ova zemlja poznata. Nedavno je glumac na svom Instagram profilu podelio sa svojim pratiocima slike na kojima se nalazi u zagrljaju svoje izabranice, dok je na drugoj sa daskom u ruci, skoncentrisanog pogleda dok sluša o lekcijama surfovanja u kojima se verovatno oprobao dok je na letovanju. Još jedna nova veština u glumčevim sportskim aktivnostima. Slikama koje je lepa Ivana podelila sa svojim pratiocima, mamimili su poglede, jer je još jednom pokazala svoju izvajanu figuru u odevnim kombinacijama koje je ponela, kao i sa odabirom kupaćeg kostima.

Instagram screenshot @bikovic

 

 

Pročitajte Prezgodna i vrela: Sad je jasno zašto je glumac odabrao baš Ivanu

 

Glumac je pre nego sto su otišli na daleku destinaciju bio vredan, radeći na novim projektima, pa je tako sa svojim pratiocima delio deliće kadrova na slikama po kojima se moglo naslutiti da ga publika može očekivati u nekim novim ulogama, jer je podelio fotografiju u kojoj je u lekarskoj uniformi, kao i set fotografija na kojima se nalazi sa svojim kolegama Andrijom Kuzmanovićem i Miodragom Radonjićem na kojima drže pištolje, ukazujući da se možda spremaju za nove scene i sezonu popularne  serije "Južni vetar". Nakon toga se glumačka ekipa filma "Montevideo, Bog te video", okupila u banatskom selu "Baranda", gde su sa producentom, glumcem i kolegom Draganom Bjelogrlićem, svi zajedno uživaliu u sportiskim aktivnostima, mirnosg seoskog okruženja, igrajući odbojku na pesku, dok su ih njihove lepše polovine bodrile, gledale i navijale.

Poznati par je tokom leta boravio zajedno u Rusiji, gde je Miloš svojoj devojci Ivani, bio turstički vodič, obilazeći sve kulttrune i istorijske znamenitosti, koje on jako dobro poznaje, pa su tako uživali u šetnjama kroz parkove i razgledanju grada. Miloš Biković je u februaru 2021. godine dobio rusko državljanstvo, a sem toga, poznato je da ruski jezik govori tečno kao maternji, pa je stoga bio više nego kompetentan da se nađe u ulozi nekoga ko će joj na najbolji način predstaviti i upoznati je sa svim znamenitostima i lepotama grada.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading