Alesandra Ambrosio

Crveni alarm: Brazilska lepotica stigla kod nas

Autor:

10.08.2022 17:30

Foto:

Foto:

Letovanje Alesandre Ambrosio: manekenka stigla na Jadransko primorje



Letovanje Alesandre Ambrosio: u zagrljaju plavog Jadrana. Brazilska manekenka i top-model koja je radila revije za neke od najvećih imena u modnoj industriji, kao što su Christian Dior, Prada, Chanel, Dolce&Gabana, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Vivienne Westwood, Oscar de la Renta, Balmain, Bottega Veneta i mnoge druge, učestvujući u mnogobrojnim reklamnim kampanjama za Gucci, Dolce&Gabana, Oscar de la Renta, Fendi, Giorgio Armani, Calvin Klein, Guess, Mochino, Gap, Hugo Boss i Pirelli kalendar. Pored manekenstva i modelinga, ona je imala i nekoliko pojavljivanja u serijama i filmovima, a takođe je lansirala svoj modni brend kupaćih kostima 2004. godine. Jednu deceniju kasnije je predstavila svoj modni brebd ležerne i formalne odeće koja je namenjena za žene između 18 i 35 godina. Poznata manekenka je prepoznatljiva po tome što je dugi niz godina, tačnije od 2004. do 2017. godina bila Viktorijin anđeo, koja je ujedno bila izabrana za prvog potparola za Pink liniju ove modne kompanije.

Svoj prve manekenske korake, započela je u rodnom Brazilu kada je imala svega 12 godina, nakon čega je sa 14 godina bila jedna od 20 finalistkinja za Elite Model Look takmičenje u Brazilu. Njena neobična lepota vuče italijanske i poljske korene, kada je njena baka po ocu emigrirala iz Poljske u Brazil. Kao mala devojčica, uvek je bila nesigurna zbog veličine svojih ušiju, pa se tako odlučila na hiruršku intervenciju kada je imala svega 11 godina, koja je dve godine nakon toga dovela do komplikacija, prouzrokujući da se lepa brazilka ne podvrgne nijednoj estetskoj intervenciji od tada. Njen prvi važniji posao bilo je slikanje za naslovnu stranu brazilskog Elle magazina, a nakon učešća na izboru Elite Model Look, agencija je poslala polaroid slike modnoj kompaniji Gucci sto joj je obezbedilo učešće u njihovoj kampanji.

Instagram screenshot @alessandraambrosio

 

 

Nakon toga njena karijera modela kreće uzlaznom putanjom, koja joj otvara mnoga vrata kada su u pitanju revije, kampanje, naslovne strane časopisa, kao što su: Cosmopolitan, Elle, GQ, Harper Bazaar's, Vogue, Ocean Drive i bila je jedina koja se pojavila na naslovnoj strani američkog časopisa Glamour 2006. godine. Ono po čemu je široj javnosti postala poznata, to su bile Victoria Secret revije, na kojima je 2006. godine nosila donji veš napravljen u potpunosti od slatkiša, kao i modna revija koja je usledila dve godine nakon toga, kada je 2008. prošetala pistom samo tri meseca nakon što je rodila svoje prvo dete sa 39 godina. Godine 2011. nosila je najteža naprevljena krila koja su bila teška 14 kg kada je bila trudna sa drugim detetom.

Instagram screenshot @alessandraambrosio

 

 

Kada su u pitanju revije Victora Secret brenda, iznenađenjima nije bilo kraja, pa je Alesandra 2012. godine ponela čuveni “Fantasy Bra”. Floral Fanatasy Bra je bila kreacija londonskih draguljara koja je sadržala ametiste, rubine, safire i dijamante koji su bili optočeni rozim i žutim zlatom sa više od 5.200 dragog kamenja, koji je ponovo ponela dve godine kasnije rame uz rame sa svojom koleginicom Andrijanom Limom. Manekenka se oprobala i u glumačkim vodama, tako što se pojavila u nekoliko televizijskih formata: kao gostujući sudija u drugoj sezoni projekta “Pista”, dva puta u programu kod manekenke i TV lica Tajre Benks, kao i u filmu “Casino Royale”, a imala je gostujuću ulogu u seriji “How I Meet Your Mother” i u seriji “New Girl”.

Poznata manekenka iz veze sa Jamie Mazurom sa kojim se zabavljala od 2005. do 2018. godine ima dvoje dece ćerku Anju Luis koja ima 14 godina i sina Nou Finiks koji ima 10 godina. Ona jetakođe ambasador Nacionalnog društva za multipla sklerozu. Alesandra je svojom objavom na društvenoj mreži Instagram obradovala mnoge svoje pratioce i pripadnike jačeg pola koji je prate sa ove strane meridijana, jer je manekenka došla na Crnogorsko primorje, gde uživa u čarima Jadrana, sunčajući se na plaži i mameći poglede.

Instagram screenshot @alessandraambrosio

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading