En Heč

Loše vesti iz Amerike: slavna glumica u kritičnom stanju

Autor:

09.08.2022 19:00

Foto:

Foto:

Stanje glumice En Heč: usled zadobijenih teških povreda čekaju da se probudi



Stanje glumice En Heč: u automobilskoj nesreći koja se desila u nedelju ujutru u naselju Mar Vista u Los Anđelesu u kojoj je teško povređena poznata glumica, porodica i prijatelji čekaju da se probudi. 

Kako je izjavio njen predstavnik za javnost, glumica se nalazi u kritičnom stanju, nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila, prouzrokujući vatrenu stihiju, zapalivši auto koji je vozila. Nastavljajući sa rečima da je ubrzo nakon nesreće glumica izgubila svest i pala u komu. Glumica ima ozbiljnu povredu pluća koja zahteva mehaničku ventilaciju i opekotine koje zahtevaju hiruršku intervenciju. U ponedeljak ujutru, policijska uprava Los Anđelesa je dobila nalog za testiranje krvi glumice, kako bi se utvrdio uzrok nesereće. Da li je u vreme kada se udes dogodio En bila pod dejstvom alkohola ili drugih supstanci. Policajci veruju da je glumica bila u alkoholisanom stanju kada je svojim automobilom plavim Minikuperom udarila u kuću, jer je poslednje informacije koje su dobili da je 5. avgusta kada se nesreća i dogodila izdata poternica za vađenje krvi, a istraga je u toku dok se ne dobiju rezultati analize.

 

Instagram screenshot @anneheche

 

 

Pročitajte Novi detalji nesreće poznate glumice

 

Kako navode, ako se dokaže da je glumica bila pod dejstvom alkohola, mogla bi biti optužena za izazivanje nesreće, kao i to da se unutar automobila nalazila boca sa crvenim poklopcem u držaču za čaše koja se mogla videti pre nesreće. Prema rečima očevidaca, glumica je prvo udarila u garažu obližnjeg stambenog kompleksa, ali se povukla i odjurila, pre nego što su stanovnici iz naselja mogli da joj pomognu. Zvaničnici Zapadnog saobraćajnog odeljenja Los Anđelesa, potvrdili su da je udarila u drugo vozilo, pre nego sto je udarila u kuću koja je izgorela.

Na fotografijama koje su zabeležene na licu mesta, vidi se kako je zvezda filma "Šest dana i sedam noći" stavljena na nosila i da ima ozbiljne povrede na leđima, dok su snimci iz vazduha prikazivali dim koji je izlazio iz kuće u koju je glumica udarila, kao i brojna vatrogasna kola koja su okruživala posed, pokušavajući da je izvuku i ugase vatru. Glumica koja je poznata po svojoj romansi sa Elen Dedženeris zbog koje je bila kritikovana, otvoreno je govorila o svojoj borbi sa zloupotrebom supstanci. Kada je svojevremeno u intervju 2020. godine izjavila da je konzumirala cigarete, alkohol i drogu, kako bi uspela da se oslobodi osećaja stida u svom životu, objašnjavajući da je veći deo svog detinjstva provela u seksualnom zlostavljanju od strane njenog oca. Nastavljajući rečima da nije luda, već da je to ludi život, da je odrastala u ludoj porodici i da joj je trebala 31 godina da prođe kako bi uspela da izvuče ludilo iz nje.

Instagram screenshot @anneheche

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading