Dragana Mićalović

Diznilend za odrasle: Sestre se vratile u detinjstvo

Autor:

09.08.2022 20:00

Foto:

Foto:

Sestre Mićalović u Pariskoj avanturi: vatromet, osmesi i uspomene



Sestre Mićalović u Pariskoj avanturi: šetnja, Sena i njihovi zagrljaji. Poznata glumica, koja je ove godine diplomirala glumu na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Hadži Nenada Maričića, leto provodi uživajući u čarima Jadranskog mora, gde je dane provodila sunčajući se, krstareći i uživajući sa svojom starijom sestrom Slobodom Mićalović, ali i izvodeći predstavu “Neki to vole vruće”. Ona je poznata kao neko ko je uvek nasmejan, vedar i ko voli muziku, pa je tako leto iskoristila i za odlazak na jedan od najpopularnijih festivala u regionu Exit festival.

Instagram screenshot @hipokampelefentokamela

 

 

Pročitajte Pariska avantura sestara Mićalović: Slobodin potez će vas oduševiti

 

Lepa glumica protekle dane koristi istraživajući Pariz zajedno sa Slobodom i njenim ćerkama Nedom i Milom, obilazeći znamenitosti grada, uživajući u arhitekturi i gastronomiji i dugim letnjim toplim šetnjama pored Sene. Ovaj ženski kvartet je imao priliku i da poseti magičan Dizniled i da vidi sve omiljene junake uživo kako šetaju i da se fotografišu sa njima, a prisutvovale su i spektakularnom vatrometu koji je upriličen povodom proslave 30 godina od postojanja Diznilenda u Parizu.

Instagram screenshot @hipokampelefentokamela

 

 

Sestre Mićalović su dosta vezane jedan za drugu, pa su tako i ako nisu pored nje iskoristile sve čari društvenih mreža kako bi poželele svojoj najstarijoj sestri Mirjani srećan rođendan, uz snimak i pesmu na kojoj zajedno pevaju Dragana i ona. Mlada glumica se pored učešća u televizijskim serijama oprobala i kao model i manekenka učestvujući u različitim muzičkim spotovima, noseći različite modne kreacije, koja je pored odevnih predmeta bila i model na Sajmu kozmetike. Uloge po kojima je postala prepoznatljiva su bile u domaćim TV serijama, kao što su: “Nepobedivo srce” i “Sinđelići” u kojoj je tumačila lik Kasije Trkulje, dok je ulogom Viktorije Đokić, mlade, zavodljive žene koja je primorana da radi dva posla, jedan preko dana kao profesorka, a drugi tokom noći kao striptizeta u seriji “Istine i laži” donela joj je veliki uspeh.

Instagram screenshot @hipokampelefentokamela

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading