En Heč

Novi detalji nesreće poznate glumice

Autor:

08.08.2022 16:30

Foto:

Foto:

Stanje glumice En Heč: teška saobraćajna nesreća sa dobrim završetkom



Stanje glumice En Heč, poznata glumica i voditelja podkasta “Better Together”, je hospitalizovana i nalazi se na intenzivnoj nezi, nakon što je auto koji je vozila udario u kuću, a nedugo nakon toga se i zapalio. Kako navode izvori, ona je zadobila ozbiljne opekotine i čeka je dug oporavak. Njeni prijatelji, porodica i tim i dalje su u nedoumici šta je izazvalo takav udes. Vozilo je išlo velikom brzinom, kada je sletelo sa puta i udarilo u kuću u Los Anđelesu. Glumicu je u bolnicu dovezlo Vatrogasno odeljenje Los Anđelesa u kritičnom stanju, kojim je trebalo više od 60 minuta da priđu, obuzdaju i ugase razbuktalu vatru koja je izazvala ozbiljna oštećenja strukture.

U kući i okolo na svu sreću nema drugih povređenih lica, a njen predstavnik za štampu je izjavio da je glumica u stabilnom stanju i da njeni najbliži mole za lepe misli i molitve poštujući privatnost glumice u ovako teškom periodu. Policija još uvek nije ispitala glumicu, zbog stanja i težine povreda koje je zadobila prilikom saobraćajne nesreće. Nekoliko sati pre kobnog udesa, puštena je epizoda glumičinog podkasta u kojem ona sa svojom koleginicom Heather Duffy diskutuje o konzumiranju vodke i vina pričajući kako ima “loš dan”. Nije poznato kada je podkast sniman, ali je ubrzo skinut sa njihove zvanične platforme za podkast. Ona je u podkastu rekla kako je danas jako specifičan dan i kako su neki dani baš bezveze, kao i da nema bas dobrih loših dana.

Instagram screenshot @anneheche

 

 

Lynne Mishele u čiju je kuću udarila glumica nakon što je sletela sa puta, je na svu sreću prošla bez povreda, jer se nalazila u drugom delu stambenog prostora, kao i njena dva psa i kornjača. Susedi je opisuju kao dobronamernu i ženu koja je uvek spremna svima da pomogne, pa su stoga zamolili da se prikupe sredstva kako bi joj se pomoglo pri naknadi materijalne štete doma koji toliko voli i materijalnih stvari koje su usled požara uništene. Uz pomoć vatrogasaca je uspela da sačuva stvari koje imaju sentimentalnu vrednost iz krhotina. Glumica En Heč je vozila plavi Mini Kuper kada je usled prevelike brzine udarila u kuću u kojoj živi Lynne Mishele.

Instagram screenshot @anneheche

 

 

Glumica En Heč se proslavila ulogom u filmu “Anothe World” u kojem je igrala dvostruku ulogu blizanaca Vicky Hadson i Marley Love od 1987. do 1991. godine. Nakon čega su usledili filmovi: “Donnie Brasco”, “Six Days Seven Nights” u kojoj joj je partner bio poznati šarmer i zavodnik Harison Ford i “Wag The Dog”. Njena romantična veza sa sa Elen Dedženeris krajem 90-ih privukla je veliku pažnju medija, a ona se kako kaže našla na “crnoj listi” nakon izlaska u javnost obelodanjujući njihovu vezu. Ona se pojavljuje u mnogobrojnim poopularnim televizijskim serijama, kao što su: “Ali Mekbil”, a od novijih “The Brave”, “Quantico” i “Chicago P. D. Popularna glumica ima nekoliko projekata koji su trenutno u postprodukciji.

Instagram screenshot @anneheche

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading