Sloboda Mićalović

Pariska avantura sestara Mićalović: Slobodin potez će vas oduševiti

Autor:

08.08.2022 12:35

Foto:

Foto:

Sestre Mićalović u Parizu: uživaju zajedno u obilasku grada i umetnosti



Sestre Mićalović u Parizu: nasmejane, raspevane i srećne. Poznata Anđelka se trudi da iskoristi svaki slobodan trenutak tokom leta, uživajući i putujući kako sa svojim suprugom, tako i sa sestrom Draganom Mićalović, sa kojom je uživela u primorskim čarima Ade Bojane, ali i kao podrška u publici dok je mlađa sestra Dragana nastupala sa predstavom “Neki to vole vruće”. Njih dve zajedno posećuju gradska i društvena muzička dešavanja, a sada su otišle do prestonice ljubavi i svetlosti u kojoj uživaju obilazeći znamenitosti. Pa, su tako lepe sestre dok su sedele na ivičnjaku i divili se arhitekturi, zapevale zajedno, u glas, uživajući u pogledu.

Instagram screenshot @sloboda_micalovic_boba

 

 

 

Pročitajte Morska avantura: Opasna vožnja skuterom

 

Sloboda je nedavno bila na Crnogorskom primorju, uživajući sa svojim suprugom Vojinom Ćetkovićem, krstareći lepim, plavim Jadranom, isprobavajući nove vodne sportove kao što je vožnja gliserom. Poznata glumica leto koristi kako bi napunila baterije i pripremila se za naredne poslovne projekte i novu sezonu u pozorištu. Ona je neko ko je podjednako zastupljen kako na televizijskim ekranima, tako i na daskama koje život znače. Široj javnosti je postala poznata nakon njene uloge u kultnom filmu “Zona Zamfirova”, u kojem je tumačila lik Vaske, zatim u domaćim serijama, kao što su: “Mješoviti brak” u kojoj je glumila ćerku Mime Karadžića, a koja joj je donela nagradu za najbolji glumački par zajedno sa glumcem Andrijom Miloševićem.

Godine 2008. prvi put je dobila glavnu ulogu u seriji “Ranjeni orao” u kojoj joj je partner bio glumac Ivan Bosiljčić, a koja je doživela neverovatan uspeh, pa se tako i nakon 14 godina od snimanja ponovo prikazuje i gleda. Nakon toga je usledila serija “Nepobedivo srce” u kojoj joj je partner isto bio Ivan Bosiljčić, a javnost ih je zavolela, pa je tako dobila nagradu za glumački par godine. Ona je porede brojnih uloga u TV serijama, kao što su: “Jagodići”, “Čizmaši”, “Nemanjići”, učestvovala i u brojnim pozorišnim predstavama, kao što su: “Koštana”, “Tri sorele”, “Brod ljubavi”, “Čikago”, “Tartif”, “Don Krsto” “Čudo u šarganu”, “Komendijaši”, “Frenki i Džoni” u kojem glumi sa Igorom Đorđevićem, kao i predstava “Šećer je sitan osima kada je kocka”.

Instagram screenshot @sloboda_micalovic_boba

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading