Mima Karadžić

Večiti neženja se skrasio: ples i bela haljina

Autor:

07.08.2022 18:00

Foto:

Foto:

Brak Mime Karadžića: nasmejani, srećni i poletni



Brak Mime Karadžića: gospodin u svečanom odelu, sa mladom koja je blistala u venčanici i sa osmehom na licu. Milutin Karadžić, je poznati srpski televizijski, filmski i pozorišni glumac, koji je svoju karijeru započeo 1975. godine, ulogom u filmu „Sinovi“. Osim glumom, oprobao se i kao producent, a svoje dečačke dane, osnovnu i srednju školu završio je u rodnom Nikšiću. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Milana Maričića. Istaknuti umetnik je bio stalni član pozorišta Atelje 212 od 1986. do 2013. godine. Mima Karadžić je glumio u brojnim televizijskim i filmskim ostvarenjima, ali je široj javnost postao poznat ulogama u serijama: „Porodično blago“, gde je glumio lik Govedarevića, kao i serijom „Mješoviti brak“, sa ulogom Vojina Čađenovića koja je pratila život i svakodnevnicu porodice i međuljudskih odnosa. Svoju ulogu zavodnika, učvrstio je ulogom u seriji „Budva na pjenu od mora“, koju je režirao njegov rođeni brat Milan Karadžić, u kojoj je Mima imao jednu od vodećih uloga, glumeći kontraverznog biznismena Sava Bačića.

Instagram screenshot @karadzicmima

 

 

Pročitajte Večiti neženja bio je oženjen, sada bi slavio 30 godina braka: Ovako je Mima Karadžić izgledao na svom venčanju

 

Poznati glumac decenijama važi za zavodnika i šarmera, kako na platnu, tako i izvan njega, uvek ga spajajući sa lepim i mladim damama, jer je on neko ko je poznat po tome da voli da bude okružen lepotom. Mima je poznati hedonista, koji uživa u vinu, pesmi, poeziji, prirodnim lepotama, društvu, razgovoru, pa tako ne retko svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram upoznaje sa prirodnim lepotama Crne Gore, pričajući zanimljive događaje koje su se desili ili su vezani za određeni spomenik, mesto ili prostor. Koristeći društvenu platformu na najbolji način, promovišući i pozivajući na čuvanje prirode, na otkrivanje kulturno-istorijskih znamenitosti, koju prati glumčevo pripovedanje.

Glumac leto provodi odmarajući se kako u prestonici, tako i u svojoj rodnoj Crnoj Gori, ali i Trebinju, gde je prisustvovao proslavi 50. rođendana slavne glumice i koleginice Nataše Ninković, usput opisujući reku Trebišnjicu, ponornicu koja jednim delom protiče kroz Trebinje, diveći se lepoti i čistoći vode. Nedavno je slikama na svom Instagram profilu, zaintrigirao svoje pratioce da je „stao na ludi kamen“, jer je na fotografijama svečano odeven, a sa njime sa osmehom pozira mlada devojka, raspuštene kose u venčanici. Par je pozirao za modni editorijal časopisa Bazar, na kojima izgledaju srećno, nasmejano i poletno. Iako ga godinama prati imidž večitog neženje, poznati glumac je 1992. godine bio oženjen koleginicom i glumicom Sunčicom Đurić, u koju je u to vreme bio ludo zaljubljen.

Instagram screenshot @karadzicmima

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading