En Heč

Teška saobraćajna nesreća poznate glumice

Autor:

07.08.2022 14:30

Foto:

Foto:

Automobilska nesreća En Heč: komšije su joj pomogle dok je bila zarobljena u automobilu



Automobilska nesreća En Heč: zarobljena u zapaljenom automobilu dok su komšije pokušale da je spasu. Poznata glumica i voditeljka, je doživela saobraćajnu nesreću kada je udarila u naseljenu kuću u Los Anđelesu, prouzrokujući požar. En Heč (53) je prilikom udesa zadobila opekotine koji se dogogio u naselju Mar Vista, nakon čega je glumičin predstavnik za medije rekao da se ona nalazi u stabilnom stanju. Lin Bernstajn koji živi sa suprugom Natali u obližnjem naselju Venice od 1976. godine, kaže kako su oni i njihove komšije Dejv i Gabrijel mogli da razgovaraju sa glumicom nekoliko trenutaka nakon što je kolima upala u rezidenciju.

Instagram screenshot @anneheche

 

 

Upravo su komšije bile te koje su pritrčale u pomoć, pa prema rečima Bernštajna nakon što je vozilo prošlo "skoro do kraja kuće, skoro odmah se zapalilo".Komšija Dejv je uspeo da uđe na zadnje sedište automobila, pitajući je da li je dobro i da li može da podigne ruku, na šta je glumica odgovorila da nije bas dobro i da ne može da podigne ruku. Oni su pokušali da reaguju i urade sve što je do njih kako bi pomogli slavnoj glumici, iako je vidljivost bila smanjena usled dima koji je ispunio celu kuću. Dok je Gabrijel gasio vatru, Dejv je pokušao da izvuče En iz automobila, napominjući da je uspeo da je izvuče ranije, možda ne bi patila kao sada, nastavljajući da je došlo 59 vatrogasaca kojimaj e trebalo 65 minuta da ugase vatru i izvuku vozača.

Pošto je dim bio svuda, tražili su neki drugi prilaz da priđu kolima, sa prednje strane vozača, ali dim je i u dvorištu bio vrlo intenzivan. Bernštajn navodi da je vlasnica kuće bila u šoku, jer je prvo primetila trojicu muškaraca, pre nego što je primetila vozilo u kući, pitajući šta se dogodilo, dodajući da su svi srećnici jer su dobro. Vlasnica, njeni psi, kornjača, ali i En Heč. Komšije su gledale unutar auta, začuđujući se kako je glumica uspela da se izvuče iz takvog udesa, nastavljajući da je neko čuva, iako je ozbiljno povređena. Svedoci su izjavili da je automobil prošao kroz znak stop, ne zaustavljući se, nakon čega je udarila u garažu stambenog kompleksa, pre nego što je skrenula unazad i odjurila udarivši u obližnju kuću nedugo nakon toga. Vlasti Los Anđelesa još uvek istražuju incident. 

Instagram screenshot @anneheche

 

 

Kako su se pojavile vesti o saobraćnoj nesreći, glumičini fanovi i prijatelji preplavili su društvene mreže porukama ljubavi, lepih misli i molitvi za njen brz oporavak. Glumica En Heč ima dva sina Atlasa (13) i Homera (20) iz braka sa Kolijem Lafunom. Njen bivši dečko Tomas Džejn, takođe šalje svoje misli i molitve koje su uz glumicu. Harizmatična i nasmejana glumica je zauzeta poslednjih nekoliko meseci sa nekoliko projekata u toku. U junu je završila snimanje filma "Lifetime's Girl in Room 13, čija premijera bi trebala da bude prikazana ove jeseni, a takođe će glumiti zajedno sa Dermotom Malronijem u predstojećem horor-trileru "Full Ride", dok je nedavno glumila u psihološkom trileru "The Vanished" za Netfliks. Slušaoci mogu da je prate i čuju u njenom podkastu "Bolji zajedno sa En i Heder", dok glumica piše svoju drugu knjigu.

Instagram screenshot @anneheche

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading