Kloi Kardašijan

Surogat moda i dalje u trendu: Kloi Kardašijan i Tristan Tompson dobili drugo dete

Autor:

06.08.2022 19:30

Foto:

Foto:

Surogat majčinstvo Kloi Kardašijan: dolazak naslednika u porodicu



Surogat majčinstvo Kloi Kardašijan: novi modni trend. Popularna rijaliti zvezda porodičnog show programa Kloi Kardašijan (38) i njen bivši izabranik Tristan Tompson dočekali su svoje drugo zajedničko dete, malog naslednika. Ona je neizmerno zahvalna surogat majci koja je iznela trudnoću i na svet donela njihovog dečaka, sedam meseci od njihovog poslednjeg raskida, kada je poznati par najvio da čeka sina. Ona i njen bivši partner se nisu pomiri, kao što je i status o starateljstvu nad njihovom četvorogodišnjom ćerkom True i dalje nerazjašnjen. Jedna od zvezda programa Kardašijanovih je dočekala svoju mezimicu True u aprilu 2018. godine, godinu dana nakon što je njen partner postao otac sinu Prince (5) kojeg je dobio sa bivšom partnerkom Jordan Craig.

 

Instagram screenshot @kloekardashianbae

 

 

Pročitajte Dizni-bajka u domu Kardašijanovih, Tru slavi treći rođendan

 

Nakon što su se Kloi i Tristan rastali u februaru 2019. godina, nakon njegovih brojnih skandala o neverstvu, par se pomirio naredne godine, ali samo da bi nedugo opet bio uhvaćen u neverstvu. Vesti o Tristanovim neverstvima praćene su i tokom rijaliti epizoda u kojima su sestre Karadašijan najstrože osudile njegovo nemoralno ponašanje, a on je nedugo dobio sina Tea. Iako je Kloi nakon svih skandaa, raskida i pomirenja, izjavila da on nije pravi muškarac za nju, par se pomirio novembra 2021. godine kada su se dogovorili oko surogat majčinstva pre nego što će se saznati za njegovo poslednje neverstvo.

Nedugo pre njihov raskida, par je pričao o tome kako bi želeli da njihova ćerka dobije brata ili sestru, pa je tako Kloi u jednoj od epizoda rijaliti programa, izjavila kako misli da je sada pravo vreme za drugo dete, da je spremna za drugu trudnoću i ceo proces koji ona zahteva. Kloi je poznata po učešću u porodičnom rijalitoi programu "U korak sa Kardašijanima" koja se prikazivala od 2008. do 2021. godine, ali ono što je javnosti zapalo za oko osim njenog privatnog života i odabira partnera, jeste i njen fizički izgled i neverovatne telesne tranformacije koje su se desile u proteklih nekoliko godina, a za koje ona tvrdi da nisu estetske, već da je nakon gubitka telesne kilaže izgubila salo na licu, kao i da je za drugačiji izgled zaslužan stil šminkanja njenog šminkera.

Instagram screenshot @kloekardashianbae

 

 

Ona je imala nekoliko različitih rijaliti programa koji se uvek bavio njenim životom i svakodnevnicom u porodici ili ljubavnom odnosu sa bivšim supružnikom košarkašem Lamarom Odomom za kojeg je bila udata od 2009. do 2016. godine. Pored toga, ona je sa svojim sestrama Kortni i Kim pokrenula kolekciju odeće i parfema, a 2016. godine je imala dvojaku ulogu tako što je bila glumica, ali i producent dokumentarne serije o zdravlju i fitnesu "Osvetničko telo sa Kloi Karadašijan" u kojem je pomagala učesnicima da vežbom i izbalansiranom ishranom dođu do željenog fizičkog izgleda, pružajući podrušku ne samo u vidu trenera i vežbi, već i u vidu razgovora i svih prepreka i pshičkih poteškoća sa kojima se takmičari suočavaju, pričajući iz ličnog iskustva.

Instagram screenshot @kloekardashianbae

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading