Seka Aleksić

Na plaži kao na zimovanju: višeslojno oblačenje na suncu

Autor:

03.08.2022 20:00

Foto:

Foto:

Suprug Seke Aleksić: zajedno u svim avanturama od prvog dana



Suprug Seke Aleksić: kada je on za kormilom sve je u redu. Poznata pevačica mnogobrojnih hitova, Svetlana Seka Aleksić, leto provodi radno nastupajući širom Srbije, ali i regiona. Početkom leta je uspela i da iskoristi tople dane odmarajući se na nestvarnim plažama grčkog ostrva Mikonos, gde je punila baterije za predstojeće poslovne obaveze i nastupe. Gde god da nastupa, publika želi da čuje neke od njenih najvećih hitova, koji su je 2007. godine postavili na visoko mesto kao jedne od najtiražnijih pevačica u Srbiji. Iako su neki od pomenutih hitova otpevani početkom 2000-ih, tačnije 2005. i 2007. godine kao što su: "Dođi i uzmi me”, “Iskoristi moje mane”, “Moje prvo bio si neverstvo”, “Gde sam ti ja”, kao i “Boli stara ljubav”, “Hirošima”, “Poslednji let”, “Impulsi”, “Aspirin” i “Tesna koža”.

Instagram screenshot @seka_aleksic

 

 

Pročitajte Aktivna na moru: Nećete verovati šta drži u rukama

 

Godine 2005. je prvi put pokrenula i svoju modnu liniju, koja je objavljena kada i njen treći studijski album “Dođi i uzmi me”, dok je njena druga linija odeće, izašla 2007. godine u isto vreme kada je pevačica izbacila svoj četvrti studijski album pod nazivom “Kraljica”, koja je nosila istoimeni naziv. Upravo je ovaj album otvorio vrata velike slave poznatoj pevačici, jer je prodat u neverovatnih 250.000 primeraka. Dve godine nakon velikog profesionalnog uspeha, 2009. godine verila se sa svojim izabranikom Veljkom Piljkićem, kada je izbacila i novi, peti studijski almbum pod nazivom “Slučajni partneri”, koji je pratio novi imidž, a neke od pesama sa tog albuma su postali hitovi, kao što su pesme “Rođena s' vukovima”, “Ja tuđe usne ljubim”, “Što je bilo moje, njeno je”, a naredne godine je i održala veliki solistički koncert u Areni pred 15.000 posetilaca. Naredeni albumi nisu imali toliko uspeha i slušanosti, kao album “Kraljica”, ali su se izdvojile pojedine pesme, kao što su: “Ti se hrani mojim bolom” i “Crveni ruž”.

Pored muzike, Seka se oprobala i u glumačkim vodama, pa je tako tumačila lik Smokvice, devojke turbo-folk zvezde u domaćem filmu “Mi nismo anđeli 3”, ali i u seriji “Ljubav, navika, panika” 2006. godine. Od prošle godine našla se i u ulozi u kojoj ranije javnost nije imala prilike da je vidi, vodeći kulinarsku emisiju “Majke i snajke” u kojoj ima dvostruku ulogu, voditelja, ali i sudije, u kojoj se spremaju različiti gastronomski specijaliteti.

Poznata pevačica je od svog ranog detinjstva radila, kako bi pomogla svojoj porodici finansijski, pa je tako krenula sa nastupima vrlo rano, odustavši od škole. Ali, pošto je njena majka bila protiv toga da ona postane pevačica, ona se vratila u školu i završila srednju frizersku, kako bi imala zanat u rukama. Danas je jedna od najpopularnijih pevačica, koja živi Beogradu sa svojim suprugom Veljkom Piljkićem u skladnom braku sa kojim ima dvoje dece Jakova (6) i Jovana (2). Poznati par dane provodi krstareći sa svojim suprugom i uživajući u toplim letnjim danima, vodeći računa o zaštiti svoje kože. Ona je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila kako uživa u njegovom zagrljaju i mirnoj vožnji, sa svom neophodnom letnjom opremom, poput lanene košulje i naočara za sunce.

Instagram screenshot @seka_aleksic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading