Bred Pit

Iznenađen njenim plesnim pokretima: ona mami njemu osmeh

Autor:

02.08.2022 22:50

Foto:

Foto:

Ćerke Bred Pita: umetnost je ipak porodična crta



Ćerka Bred Pita, Shiloh i Zahara, učinile su da njihov otac bude ponasan. Nasmejan tata Pit, ovih dana ima puno razloga za slavlje, pa pred svojih poslovnih poduhvata koji su više nego uspešni, njegovog novog modnog stila koji je drugačiji i osvežavajući, a koji on nosi na sebi svojstven način, sa osmehom na licu izgleda kao dečačić, iako se skoro bliži sedmoj deceniji. Dok je hodao crvenim tepihom na premijeri filma "Bullet Train" u dvorani Regency Village u Los Anđelesu, pomenuo je igračke sposobnosti njegove 16-godišnje ćerke Shiloh.

Kako je glumac svojevremeno izjavio, "gledajući je, krenule su mi suze", kada su ga pitali o videu koji je postao prava senzacija na kojem njegova ćerka igra uz numeru Doja Cat's "Vegas", dodajući da "izgleda veoma lepo." Nastavljajući u šaljivom tonu da ne zna odakle je Shiloh naučila plesne pokrete, jer on i nema baš najsjajnije plesačke sposobnosti, sa osmehom dodajući da ima dve leve noge." 

Instagram screenshot @bradpittofficial

 

 

Pročitajte Ona je bila najveća ljubav Breda Pita: Raskinuli veridbu nekoliko nedelja pre zakazanog venčanja

 

Oskarovac je dodao da se on nada da će Shiloh, kao i ostala njegova deca voditi život kakav oni žele - iako to ne bude uključivalo svetla reflektora i kreativne umetnosti. Nastavljajući sa rečima da je njemu puno srce i da bi voleo da nađu svoj put, da pronađu ono što ih zanima i da procvetaju, misleći na Maddoxa (20), Paxa (18), Zaharu (17), Shiloh (16) i blizance Knox i Vivienne (14).

Možda je Shiloh nasledila plesne pokrete od svoje majke. Poznata "Grdana" je zajedno sa svojom ćerkom Shiloh đuskala na koncertu Maneskin u Rimu, koja je isto tako snimala film "Electric Slide", dok je proslavljala upis svoje i Bredove ćerke Zahare koja je upisala fakultet, pa je u tu čast na svom Instagram profilu čestitala svim polaznicima koji počinju sa studijama ove godine, dodajući da je velika čast imati člana porodice kao novu polaznicu Spelman koledža u Atlanti. 

Iako su zvezde filma "Mr. & Mrs. Smith" od 2019. godine zakonski razvedeni još uvek su u jeku bitke za starateljstvo nad decom.

Instagram screenshot @bradpittofficial

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading