Aleksandra Prijović

Grudi na izvolte: Fotografija koju bi svi rado imali

Autor:

02.08.2022 19:00

Foto:

Foto:

Izgled Aleksandre Prijović: izazovni, nesvakidašnji izgled koji mami poglede



Izgled Aleksandre Prijović: novi scenski trend koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pevačica specifične boje glasa, koja je srca publike i šire javnosti osvojila kada se pojavila u muzičkom takmičenju Zvezde Granda pre 12 godina, svoju muzičku karijeru je počela da gradi svojim glasom kojim je podsetila publiku na vanvremenske hitove narodne, ali i zabavne muzike. Prve muzičke korake je načinila još u detinjstvu kada je sa svojom porodicom živela u Belom Manastiru, pevajući na školskim prirdbam i društvenim događajima. S'obzirom da potiče iz muzikalne porodice, jer je i pevačicina majka Borka pevačica, imala je od koga da nasledi talent za pevanje. Kada je snimila svoju prvu pesmu “Za nas kasno je” koja je postigla veliki uspeh, bilo je jasno da je ovo takmičenje otkrilo još jedan muzički talent.

Instagram screenshot @aleksandraprijovicsandra

 

 

Pročitajte Aleksandra Prijović ne staje: Crvena koža i zavodljiva poza

 

Tokom godina, ona se oprobala i u drugim muzičkim pravcima, a kada je profesionalna karijera u pitanju, ona je pevala i pop numere koje zvuče podjednako dobro kao i u narodnom žanru. Na svoja dva poslednja studijska albuma, muzički stil i pravac je više išao ka mešavini pop i folk muzike. Kako se menjao muzički stil, tako je mlada pevačica menjala i modni stil u svojim spotovima, pojavljivanjima, ali i nastupuima. Ona je 2018. godina postala majka sina Aleksandra, koji je kruna ljubavi iz braka sa Filipom Živojinovićem, nakon čega je pevačica dovela liniju do savršenstva.

Instagram screenshot @aleksandraprijovicsandra

 

 

Pa, tako koji god odevni komad da ponese njoj stoji kao saliven. Letnje dane provodi radno, nastupajući širom zemlje i regiona, promovišući svoj novi album “Zvuk tišine”, sa kojeg su se već izdvojile numere poput naslovne, ali i: “Sabotiram”, “Ja sam odlično” i “Marš”, na kojem je pevačica pored novog zvuka, svoje pratioce iznenadila novim imidžom, pa je tako nedavno objavila i sliku u kojoj je oskudno odevena gledajući svoj odraz u ogledalu, ne prepuštajući puno mašti. Na svojim nastupima, kao i za ekranizaciju pesama, ponela je scenske komade ektsravagantne odeće u kombinaciji sa kristalima i perjem koji čine detalje na trikoima, uske, izazovne haljine i korsete od čipke ili pak jednostavna elegantna odela, igrajući se sa stilovima i trudeći se da bude drgačija.

Instagram screenshot @aleksandraprijovicsandra

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading