Duško Tošić

Koga čeka sa osmehom na licu

Autor:

02.08.2022 13:30

Foto:

Foto:

Izgled Duška Tošića: letnja odevna kombinacija, naočare i široki osmeh



Poznati srpski bivši fudbaler Duško Tošić, koji je svoje fudbalske korake započeo u Zrenjananu, da bi nakon toga prešao u fudbalski klub OFK Beograd u kojem je igrao 4 godine, vredno radeći na svom talentu, menjajući klubove, ali uvek stavljajujći reprezentaciju na visoko mesto, kad je to prilika zahtevala. Pa, je tako 2008. godine odlučio da igra za reprezentaciju na Olimpijskim igrama, iako je tada igrao za fudbalski klub Verder iz Bremena i uprkos protivljenju tadašnjeg trenera, Tomasa Šafa.

Nakon igranja u Crvenoj zvezdi sa prekidima 2010. i 2012. godine, igrao je u kineskom klubu Guangdžou, ali i za turske klubove u kojima se najduže zadržao: Genčlerbirligi i Bešiktaš u kojima je igrao od 2012. do 2018. godine, ostvarivši 9 golova.

Ata Images

 

 

Pročitajte Prekinuo tišinu: Gde se sklonio posle razvoda

 

Bivši fudbaler, koji se opredelio za ulogu fudbalskog menadžera, široj javnosti je zapao za oko kada je 2006. godine krenuo da se zabavlja sa poznatom pevačicom Jelenom Karleušom. Par se nakon dve godine zabavljanja 28. juna 2008. godine zavetovao na večnu ljubav, koju su krunisali dvema naslednicama Atinom i Nikom. Oni su u julu ove godine, sporazumno odlučili da je njihovoj ljubavi došao kraj, a poznata pevačica je putem svog Instagram profila objavila da se razvode, nakon 14 godina braka. Izgled Duška Tošića ovih dana nikoga ne ostavlja ravnodušnim, jer gde god da se pojavi pleni svojim stasom, držanjem i osmehom.

Duško Tošić je poznat kao neko ko svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, ali je ovih dana stigao u Beograd, ispred jednog prestoničkog hotela, u ležernijoj, letnjoj odevnoj kombinaciji koju je upotpunio sa naočarima za sunce, ali ono što je svakako privuklo najviše pažnje, to je njegov besprekoran izgled i osmeh kojim zrači. Bivši sportista je neko ko je oduvek vodio računa o svom izgledu i stajlingu, pa je tako i ovog puta poneo majicu na kratke rukave i krem bermude, koji su idealni za tople dane u glavnom gradu.

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading