Bojana Ordinačev

Vide se samo nogice: Bezbrižan dan sa sinom

Autor:

30.07.2022 17:00

Foto:

Foto:

Izgled Bojane Ordinačev: najlepša uloga i osmeh koji ne silazi sa lica



Izgled Bojane Ordinačev: u šetnji sa naslednikom. Poznata sprska glumica, poreklom iz Severne Makedonije, glumu je diplomirala na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu, a široj javnosti je poznata po brojnim ulogama u televizijskim serijama u kojima je publika imala prilike da je gleda, kao što su: „Mješoviti brak“, „Moj rođak se sela“, „Pevaj brate“, „Urgentni centar“, „Istine i laži“. Kao i u pozorišnim predstavama, kao što su: „Ukroćena goropad“, „Princeza i žabac“, „Pepeljuga“, „Uspavana lepotica“.

Instagram screenshot @bojanaordinacev

 

 

Pročitajte Morska sirena: Pokazala zgodno telo

 

Poznata srpska, televizijska, filmska i pozorišna glumica, nakon osnovne škole u Novom Sadu gde je i rođena, upisala je Srednju muzičku školu, a tokom druge godine srednje škole je planirala da upiše Fakultet primenjenih umetnosti, odsek kožarstvo u Firenci i tako se uključi u porodični posao koji vode njeni roditelji koji se bave proizvodnjom galanterije od kože. U to vreme je počeo rat, zbog kojeg je morala da ostane u Srbiji, ali i prva ljubav koja se dogodila u pravo vreme, kako je svojevremeno izjavila glumica. Nakon završene srednje škole i neuspeha da upiše Akademiju dramskih umetnosti u Novom Sadu, Bojana odlazi u Beograd, gde upisuje BK Akademiju u klasi profesora Anite Mančić i Nikite Milivojevića. Nakon čega je usled školovanja i posla ostala da živi u Beogradu, gde je i stvorila dom i oformila porodicu.

Naime, pored pozorišta, filma i književnosti, voli i motociklizam, a upravo ta strast prema motorima ju je 2011. godina spojila sa dečkom sa kojm je i danas u vezi. Poznata glumica je neko ko nije nikada pričao o svom privatnom životu, ali je za svog partnera jednom prilikom rekla da je on njen prijatelji i porodica i da ništa u svom emotivnom životu ne bi menjala, pa je tako polovinom 2021. godine njihova ljubavna priča krunisana na najbolji mogući način. Dolaskom naslednika, polovinom oktobra prošle godine promenilo joj je život iz korena, a glumica ovih dana uživa u šetnji sa sinom sa kojim provodi svaki trenutak.

 

Instagram screenshot @bojanaordinacev

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading