Sloboda Mićalović

Morska avantura: Opasna vožnja skuterom

Autor:

27.07.2022 14:00

Foto:

Foto:

Izgled Slobode Mićalović: sa suprugom u vodenim avanturama



Izgled Slobode Mićalović: Sunce, more i letnje aktivnosti. Lepa Anđelka leto provodi odmarajući se na plavom Jadranu sa svojom porodicom, suprugom i mlađom sestrom Draganom Mićalović. One su pre nekoliko dana zajedno uživale na plažama Ade Bojane, a sada poznata glumica dane provodi sa familijom, prijateljima i suprugom Vojinom Ćetkovićem, uživajući u svim čarima mora. Poznati par ne miruje, pa osim što krstari Crnogorskim primorjem, oni su se upustili u prave morske avanture, koristeći tople letnje dane da se voze skuterom i na taj način posmatraju svu prirodnu lepotu Crne Gore. Vetar u kosi, zagrljaj, osmesi i vožnja može da počne.

Instagram screenshot @sloboda_micalovic_boba

 

 

Pročitaje Nikada je nismo videli u ovom izdanju: Sloboda Mićalović se skinula u kupaći, sve puca 

 

Sloboda Mićalović važi za damu koja uvek besprekorno izgleda, pa se tako i na odmoru trudi da svoju kožu zaštiti, ali i odmori od teške scenske šminke, pa tako svaki trenutak na odmoru i plaži provodi u prirodnom izdanju, sa šeširom, u kupaćem kostimu i dugačkim haljinama. Pružajući i telu i duhu potpuni odmor, relaksaciju i uživanje.

Glumica koja je poznata po brojnim televizijskim, filmskim i pozorišnim ulogama, tokom leta se trudi da odmori i napuni baterije za nove radne obaveze i projekte koje kreću od septembra, s'obzirom na to da je stalni član Narodnog pozorišta u Beogradu, sa jeseni ih očekuju predstave, a možda i neke nove uloge. Proteklih dana, glumica je stigla i u Trebinje gde je proslavila 50. rođendan svojoj kumi, prijateljici i koleginici Nataši Ninković, gde su svi zajedno uživali u veselju, pesmu i muzici.

Instagram screenshot @sloboda_micalovic_boba

 

Instagram screenshot @sloboda_micalovic_boba

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading