Sloboda Mićalović

Šminka na raspustu: Lepa žena je uvek lepa

Autor:

26.07.2022 18:00

Foto:

Foto:

Izgled Slobode Mićalović: bez šminke na plaži



Izgled Slobode Mićalović: prirodan izgled bez šminke na plaži. Poznata srpska filmska i pozorišna glumica od malena je bila okrenuta umetnosti kada je kao petnaestogodišnjakinja upisala srednju muzičku školu “Stanislav Binički” u Leskovcu, a nakon toga i Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Predraga Bajčetića, a diplomirala kod Dragana Petrovića Peleta. Od svoje osme godine pohađala je nižu muzičku školu, bila je član hora i bavila se plesom, pa je tako svoju ljubav ka umetnosti pretočila u glumu koja obuhvata sve pomenute aktivnosti u jedno. Ona je srednja sestra u porodici Mićalović, ima stariju sestru Mirjanu i devet godina mlađu sestru Draganu Mićalović koja se isto bavi glumom, a koja je ove godine i diplomirala na Fakultetu savremenih umetnost.

Instagram screenshot @sloboda_micalovic_boba

 

 

 

Pročitajte Letnja haljina Slobode MIćalović za šetnju plažom će vas raspametiti

 

Šira javnost je lepu glumicu prvi put primetila i zapamtila po ulogama u mnogobrojnim filmovima i TV serijama, kao što su: film “Zona Zamfirova”, serijama: “Mješoviti brak”, “Ranjeni orao”, “Nepobedivo srce”, “Čizmaši”, “Jagodići”, “Koreni” i “Tajna vinove loze”. Dok su neke od njenih najpoznatijih pozorišnih predstava: “Čikago”, kao Roksi Hart, “Frenki i Džoni”, kao Frenki, “Tartif” kao Elmira. Pored glumačkog angažmana, Sloboda je predavač na Fakultetu savremenih umetnosti i Teatru 78, u okviru škole glume “Prvi koraci”, a članica je Udruženja dramskih umetnika Srbije. Oprobala se i u voditeljskim vodama kada je bila predsednica žirija 51. Filmskih susreta u Nišu 2016. godine i voditeljka manifestacije Oskar popularnosti 2011. godine.

Instagram screenshot @sloboda_micalovic_boba

 

 

Svog sadašnjeg supruga Vojina Ćetkovića upoznala je na snimanju filma “Zona Zamfirova” 2001. godine, međutim par je tek nakon nekoliko godina otpočeo vezu, venčali su se u maju 2008. godine, a 2010. godine dobile su ćerke Milu i Veru. Lepa glumica leto provodi odmarajući na plažama Jadrana u krugu porodice, supruga Vojina Ćetkovića i sestre Dragane Mićalović, sa kojom je nedavno bila na plaži Ade Bojane, uživajući u zalascima Sunca i ritmovima muzike. Glumica stiže na sve strane, pa je tako dok je bila u Beogradu, tople letnje dane provodila u izlasku sa starijom sestrom Mirjanom i muzici naših poznatih kantautora. Da je neko ko voli i uživa u muzici, pokazala je i odlaskom na Banja Luka fest, gde je sa koleginicama uživala uz neprolazne hitove na koncertu koji je priredio Zdravko Čolić.

Ona se ovih dana odmara u zagrljaju plavog Jadrana, gde provodi vreme plivajući i sunčajući se, ali i koja je uspela da svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obraduje fotografijama na plaži bez trunke šminke okupana sunčevim zracima i kapljicama vode, pokazujući kako izgleda.

Instagram screenshot @sloboda_micalovic_boba

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading