Viktorija Bekam

Samo za njegove oči: ples i povratak u mladost

Autor:

25.07.2022 19:00

Foto:

Foto:

Izgled Viktorije Bekam: pesmom i plesom zavodi supruga



Izgled Viktorije Bekam: lagani pokreti, stari stihovi i jedna ljubav. Supruga bivšeg fudbalera Dejvida Bekama, poznata Spajsica i modna kreatorka Viktorija Bekam, leto provodi krstraeći Mediternom sa svojim suprugom, ali i u obilasku italijanskog grada na vodi, u kojem je imala priliku da uživa u vožnji starim vozem u pratnji svojih roditelja i supruga, kao i u romantičnoj vožnji gondolom. Dok njih dvoje uživaju krstareći, njen suprug se trudi da im ni jednog trenutka ne bude dosadno, pa je tako pre nekoliko dana izveo performans samo za svoju suprugu, pokazujući kako igra, izvodeći “crva”. Dok ona vreme provodi vežbajući, njen suprug ima druge planove, pa je tako uspeo da je ubedi da zajedno krstare gliserom.

Instagram screenshot @victoriabeckham

 

 

Pročitajte Čips koji ne goji: Viktorija Bekam je luda za ovom zdravom grickalicom

 

Viktorija Bekam je poznata po svom modnom i kozmetičkom brendu, ali i po tome što je 90-tih godina bila članica grupe Spice Girls, pa je tako obradovala svoje pratioce na društvenim mrežama, snimkom na kojem laganim plesnim pokretima i pevanjem evocira uspomene iz mlađih dana, a ovaj gest je priredila i uputila svom suprugu. Bekamovi porodično odmaraju obilažeći različita primorska mesta kao što su hrvatsko primorje, pa prelepi Positiano u Italiji uživajući u vodenim čarolijama.

 

Instagram screenshot @victoriabeckham

 

 

Nekadašnja Spajsica je aktivna na društvenim mrežama, pa je tako nedavno otvorila i svoj TikTok nalog, a najavila je i neverovatan Netflix-ov projekat koji govori o dokumentarcu koji priča priču o životu i karijeri Dejvida Bekama. Oni su pre desetak dana proslavili rođendana svojoj najmlađoj naslednici i mezimici Harper koja je napunila 11 godina, a čestitkama su se pridružili i ostali članovi porodice.

 

Instagram screenshot @victoriabeckham

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading