Dženifer Aflek

Proslava u neverovatnom izdanju: Nešto sasvim novo

Autor:

25.07.2022 15:00

Foto:

Foto:

Izgled Dženifer Lopez: nesvakidašnja proslava 53. rođendana i promocija nove beauty magije



Izgled Dženifer Lopez: vitka i zanosna linija, sa novim JLo beauty proizvodima. Poznata umetnica je u nedelju napunila 53. godine i proslavila je ovaj dan tako što je za ovu priliku obukla nesvakidašnje rođendansko odelo, kako bi pokrenula svoj najnovijij poslovni poduhvat, magiju u zlatnoj bočici, naziva JLo Body iz kozmetičke linije JLo Beauty. Kao što je u jednom intervju izjavila: “Imam godina koliko imam, ali se osećam neverovatno i srećnije nego ikad. Osećam se kao da sam upravo na poluvremenu i da tek počinjem.” Pevačica je prvo objavila vest putem svog biltena “On The JLo”, podelivši sa fanovima vest da je osmislila proizvod koji će istaći svačiju najbolju stranu, novi FIRM + FLAUNT Targeted Booty Balm. Kasnije je na Instagramu, podelila veoma izazovnu video kampanju u kojoj promoviše svoj proizvod obnažena i u jako oskudnom izdanju. Balzam ima za cilj da učvrsti izgled kože na određenim regijama, kao što su: zadnjica, bokovi i butine, pa otuda i njen obnaženi izgled. Video kojim je predstavila svoj novi proizvod pokazuje njun vitku figuru, ali ujedno i način korišćenja balzama.

 

Instagram screenshot @jlo

 

 

 

Pročitajte Kako da imate zadnjicu kao seksi Džej Lo, evo u čemu je tajna!

 

“Svu negu i pažnju posvećujemo koži lica, ali ponekad zanemarujemo telo. Bilo mi je važno da napravim rutinu nege kože, kako bi telo odgovorilo na njegove specifične i jedinstvene potrebe, a počeli smo od zadnjice”, objasnila je ona. U cilju proslave rođendana, poklonila je svojim pratiocima novi proizvod, a ujedno ih i obradovala novim videom i fotografijama. Njen cilj je da se ljudi osećaju prijatno u svojoj koži i da to pokažu. Zvezda filma “Udaj se za mene” za sada je objavila limitiranu seriju balzama, čija će prodaja biti lansirana u avgustu. Novi beauty proizvod dolazi samo nedelju dana nakon njenog venčanja sa glumcem Ben Aflekom, koje se održalo u Las Vegasu, nakon 20 godina čekanja.

 

Instagram screenshot @jlo

 

 

Poznati glumački par je trenutno na svom medenom mesecu, u Parizu, šetajući se ulicama francuske prestonice, obilzeći restorane i degustirajući specijalitete i sladoled, posećujući gradska dešavanja i uživajući u odmoru i svojoj lubavi. Prilikom šetnje i puta koji ujedno predstavlja i proslavu njenog rođendana, poznata lepotica je tom prilikom ponela dugu, lepršavu pink roze haljinu koja ide oko vrata, istu takvu torbu i sandale sa visokom potpeticom i platformom u boji mesa, dok je njen suprug bio u sportsko-elegantnoj kombinaciji, koju su činile farmerke i plava košulja na kopčanje u kombinaciji sa braon cipelama.

 

Instagram screenshot @jlo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading