Milica Pavlović

Novi letnji trendovi: beli, letnji minimalizam

Autor:

25.07.2022 12:30

Foto:

Foto:

Izgled Milice Pavlović: sa koleginicom u istobojnim odevnim letnjim komadima



Izgled Milice Pavlović: novi modni letnji trendovi. Poznata pevačica leto je počela radno, a svako drugo veče nastupa, spava i budi se u drugom gradu. Brz tempo i zgusnut raspored, ne utiču na to da svaki nastup mlade pevačice prođe u besprekornom izdanju, počev od njenih odevnih kombinacija, frizura i detalja na koje ona, kao što je poznato obraća i poklanja dosta pažnje, kako bi sve uklopila i pokazala nešto novo i drugačije. Na nastupima koje održava širom zemlje i regiona, promovišući svoj novi CD i pesme sa albuma “Posesivna” publika sa njom peva u glas od prve do poslednje strofe, a energija kako njena, tako i kod publike ne jenjava od početka, pa do kraja nastupa.

 

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Pročitajte Milica Pavlović rekla zbogom tamnoj kosi, od sada je možete zvati plavušom

 

Milica Pavlović je poznata kao neko ko se nikada nije stideo svog porekla, uvek pričajući o periodu odrastanja, svojoj baki i deki sa kojima je sve delila. Ona je osim u muzici, pre dve godine započela plodonosnu saradnju sa nemačkim modnim brendom obuće Deichman, u okviru kojeg ima svoju liniju obuće, a oprobala se i u glumačkim vodama kada je prošle godine igrala glavnu ulogu u seriji “Pevačica”, čije su kritike bile jako dobre, a serija uspešna i gledana. Najavljue se da bi njen lik trebao da se pojavi i u drugoj sezoni, odnosno nastavku serije.

 

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

 

Mlada pevačica koja ne staje, uvek ima osmeh na licu, pa tako stiže i da bude aktivna kada su dobrotvorne organizacije i akcije u pitanju, da lično ode, vidi, upozna i priča sa ljudima kojima je pomoć potrebna. Osim njenih poslovnih angažmana, rada i truda, ona je neko ko je od početka svoje karijere, kada se pojavila 2006. godine u takmičenju Zvezda Granda, privukao pažnju svojim stajlingom, ali i scenskim nastupom, što je ostalo kao zlatno pravilo do današnjih dana. Pa, tako ona za svaki nastup i koncert, brižljivo bira odevne, modne komade koje će poneti, a da budu u skladu sa godišnjim dobom, modom, ali i aksesoarima koje će imati uz kombinaciju. Kako je skoro nedavno promenila imidž iz korena, i iz brinete prešla u plavuše, svaka kombinacija i boje sada izgledaju kao da ih je prvi put ponela, uvek se trudeći da svojim izgledom i odevnom kombinacijom predstavi nešto novo. Ovih dana je u društvu svoje koleginice Jelene Karleuše pokazala bele, minimalne letnje kombinacije. 

Danas je neko čije se ime pored umetnosti vezuje za mnogobrojne projekte, a jedan od njih je svakako i reklama kao zaštitno lice za električne autobuse, koji će biti budućnost saobraćaja, a time svakako uticati na projekat očuvanja životne sredine.

 

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading