Nataša Ninković

Jubilej za ponos: Veliki dan u život slavne glumice

Autor:

22.07.2022 13:27

Foto:

Foto:

Glumica Nataša Ninković puni 50 godina



Nataša Ninković danas puni 50 godina. Glumica koja trenutno snima nastavak serije "Složba braća" sa Neletom Karajlićem priznaje da i posle više od posle dve i po decenije bavljenja glumom živi za dobru ulogu. Kad takvu dobije, oseti nalet adrenalina koji je, kako kaže, i slep i gluv.

Ipak, neke ponude je odbijala, a priznaje da se ne kaje ni zbog jedne odluke u privatnom i poslovnom životu. Glumica koja svakoj ulozi prilazi kao da je prva, u intervjuu Gloriji otkrila je da je uvek spremna za nove stvari. 

- Za dobre stvari je skoro uvek spreman, gde i umor može biti konstruktivan. Svaki čovek koji ima šta da kaže i ponudi je željan, vapi za dobrom prilikom. Tad ne osećaš umor, to je adrenalin koji je pomalo i slep i gluv, samo svest da to želiš. Toga je sve manje, a i s godinama je svesniji sopstvenih ulaganja i cene, pa je oprezniji prema mestu i trenutku gde hoće da "skoči".

Pročitajte: Šmeker na tatu, šarmantan na mamu- Upoznajte sina Nataše Ninković

 

Iako je poslednjih godina lepota imperativ, posebno u poslu kojim se ona bavi, Nataša spada među one žene koji ne razmišljaju o pastičnim operacijama. 

- Ja sam za apsolutnu negu i pomagala, ali što dalje od noža, još uvek. Divno mi je videti jednu Džudi Denc kako stari ili našu Miru Banjac, negovanu i prelepu sa svim borama- izjavila je jednom.

I privatno je ostvarena, više od dve decenije je u braku sa biznismenom Nenadom Šarencem, sa kojim ima sinove, blizance Luku i Mateju, koji trenutno studiraju u inostranstvu i u Beograd dolaze povremeno, kad im obaveze to dopuštaju.  

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading