Milena Radulović

Iznenadila nas je sve: Raspevana na svadbi

Autor:

20.07.2022 15:30

Foto:

Foto:

Izgled Milene Radulović: svečana, elegantna i raspevana



Izgled Milene Radulović: svečana, elegantna i raspevana. Poznata glumica leto provodi uživajući u čarima otkrivanja novih gradova, kutaka i trenutaka, koje provodi sa sestrom Anjom, obilazeći francusku prestonicu. Uspela je da ode i do mora, a i da se odmara uz reku sa koleginicom, kao i da poseti gradska dešavanja, upriliči i podrži dolazak svetskog brenda na ove prostore, usput vežbajući i izgledajući nikad bolje. Kako je svojevremeno izjavila glumica je kao mala bila muškobanjasta, bila je krupnija, stalno je organizovala i igrala fudbal sa dečacima kao golman, upravo zbog svog izgleda. Što se sa današnjom slikom poznate glumice ne može povezati, jer predstavlja oličenje prave ženske lepote, stila i elegancije.

Boško Karanović

 

 

Pročitajte Zavirite u dom Milene Radulović u Beogradu! Jedan detalj u kuhinji će vas ŠOKIRATI 

 

Pozorišna, televizijska i filmska glumica, kojoj je prva uloga ujedno bila njen debi i predstavljanje javnosti u seriji “Jedne letnje noći”, u kojoj je glumila Lolu Gavrilović, od tada ne prestaje da niže poslovne uspehe i da gradi svoj glumački put. Od malih nogu, pohađala je časove glume, a nakon završene srednje škole, upisala je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, na kojem je diplomirala 2017. godine, kao najbolji student u klasi Biljane Mašić. Osim što je talentovana za glumu, Milena se bavila i takmičila u latino i standarnim plesovima, trenirala tenis i plivanje, a skijanje i ronjenje su veštine u kojima se takođe snalazi.

 

Instagram screenshot @mileena_radulovic

 

 

Svoju prvu ulogu je dobila, odmah po završetku prve godine studija gore pomenutoj televizijskoj serije “Jedne letnje noći”, nakon čega je usledila uloga princeze u dečijem serijalu "Svemirska princeza” u produkciji RTS-a. Po završetku studija usledile su uloge u filmu “Patuljci sa naslovnih strana", a zatim u serijama: “Besa”, “Pet” i “Državni službenik”. Početkom 2019. godine. debitovala je, glavnom ženskom ulogom, bolničarke Jasne u filmu rusko-srpske produkcije "Balkanska međa", a 2021. godine igrala u filmskom ostvarenjeu “Toma”, koji govori o životu i delu slavnog umetnika. Lepa glumica je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, obradovala slikom koja se ne može često videti, a to je prikaz kako se ona veseli i raduje, uz stihove pesme i taktove muzike.

Instagram screenshot @mileena_radulovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
ana

21.07.2022 15:24

Prosle traume!?🙄