Dragana Mićalović

Ada Bojana gori: Sestre Mićalović privlače poglede u kupaćim kostimima

Autor:

17.07.2022 19:00

Foto:

Foto:

Putovanje Dragane Mićalović, u ritmu muzike i zalaska sunca u društvo sestre Slobode Mićalović



Putovanje Dragane Mićalović, uživa u zagrljaju plavog Jadrana, zalascima sunca i ritmovima muzike u najboljem društvu. Mlada glumica, najmlađa ćerka srpskog glumca Dragana Mićalovića, koja ima dve starije sestre Mirjanu i Slobodu, koja je takođe gluimica, za koje je jako vezana i koje su uvek tu da sveže diplomiranoj glumici budu podrška i vetra u leđa tokom svih životnih odluka. Dragana je ceo život bila okružena glumom, pa je tako još kao mala pevala u horu i odlazila sa ocem u pozorište. Oduvek je bila naklonjena umetnosti, pa je tako u Leskovcu završila srednju muzičku školu „Stanislav Binicki“ i svira klavir. Iako prvi put nije uspela da upiše Fakultet dramskih umetnosti, to je nije pokolebalo, već je samo nastavila da se trudi i radi na svojoj glumačkoj karijeri, a za to vreme je završila Fakultet za kulturu i medije 2015. godine. Nakon brojnih televizijskih uloga, 2019. godine je odlučila da upiše prvu godinu studija na privatnom Fakultetu savremenih umetnosti u klasi profesora Hadži Nenada Maričića na kojem je diplomirala 2022. godine.

 

Luka Šarac

 

 

 

Pročitajte Lepa kao greh: Pokazala sve na ivici bazena

 

Neke od njenih najznačajnijih i najzapaženijih uloga su joj bile u serijama: „Nepobedivo srce“, u kojoj je glumila lik Anđe, gimnazijalke koja je zaljubljena u svog školskog druga Stašu, tumačila je jednu od glavnih uloga  u seriji „Zvezdara“, tinejdžerku Danu koja je preokupirana sobom. Najveću popularnost joj je donela uloga u seriji „Sinđelići“, koja je rađena po uzoru na špansku seriju „Seranovi“. Veliki uspeh joj je donela serija „Istine i laži“, u kojoj je tumačila lik Viktorije Đokić, mlade, zavodljive žene, koja je bila primorana da radi dva posla kako bi preživela. Aktivna je i u pozorištu sa predstavama: „Brod plovi za Beograd“, „Samci i samice“, kao i „Kafana Balkan“, u kojoj tumači lik Ružice, razvedene žene sa dva mala deteta, koja sreće bivšu ljubav.

 

Instagram screenshot @hipokampelefentokamela

 

 

Mlada glumica je neko ko se od rane mladosti bavi javnim poslom, pa je tako prisutna u njegovim različitim sferama, učestvujući na revijama i sajmu kozmetike kao zaštitno lice kampanja za kosu, jer je poznata kao neko ko se neguje i vodi računa o svom izgledu. Nakon diplomiranja na Fakultetu savremenih umetnosti, Dragana leto provodi na crnogorskom primorju, radno, ali i paradno, opuštajući se i uživajući sa društvom u čarima leta i mora, ali i pripremajući se za izvedbu predstave „Neki to vole vruće“ u Baru. Stigla je i da poseti jedan od najpopularnijih muzičkih festivala u regionu i da đuska uz ritmove poznatih di-džejeva, a ovih dana uživa na srpskoj Ibici, u društvu sestre Slobode Mićalović, uz ritmove muzike, zalaske sunca i lepa morska svitanja.

Instagram screenshot @hipokampelefentokamela

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Lola

18.07.2022 19:46

Lepa žena, ali se sa glumom ni u prolazu nije srela. Tužno, jer je poznata samo zahvaljujući poznatijoj i kudikamo talentovanijoj sestri.