Ilda Šaulić

Najzad osmeh: Sva sreća stala na jednu fotografiju

Autor:

17.07.2022 17:00

Foto:

Foto:

Porodično putovanje Ilde Šaulić, sa mezimicom i suprugom u nove avanture



Porodično putovanje Ilde Šaulić, sa suprugom i naslednicom je uvek radosno. Poznata srpska pevačica folk muzike i ćerka nekadašnjeg srpskog pevača narodne muzike, Šabana Šaulića letnje dane provodi sa porodicom u Vermontu, gde se trudi da maksimalno uživa u toplim danima i različitim aktivnostima sa svojom naslednicom. Iako je drugo vremena trenirala tenis u kojem je pokazala odlične rezultate, stigavši i do petsto najboljih na „WTA“ listi, Ilda je rešila da će njen poziv i karijera ipak biti pevanje, jer joj je to bila želja.

Instagram screenshot @ildasaulic

 

 

 

Pročitajte Rastopićete se! Ilda Šaulić i njena ćerkica Ema uskladile stajling, svi komentarišu

 

Pre nego što je krenula očevim stopama, Ilda je završila višu ekonomsku školu u Beogradu, i nije trebalo da prođe mnogo vremena, a ona je već iza sebe imala nekoliko dueta sa ocem. Kao mala devojčica, bila je prateći vokal i glavna uloga u spotu svoga oca za numeru „Hajde mala da pravimo lom“, koji pokazuje da se glas i lik pevačice iz perioda odrastanja nije značajnije menjao, već je dobijao na punoći. Poznata kao dama od stila, uvek elegantna i stilski odevena, sa osmehom na licu, pevačica je neko ko svoj izgled brižljivo čuva i neguje.

 

Instagram screenshot @ildasaulic

 

 

Ovih dana uživa uživa u porodičnom odmoru sa suprugom Bojanom Vučkovićem i ćerkicom Emom, podsećajući se na dane igranja tenisa, a tu ljubav je pokušala da prenese i na svoju naslednicu, mada kako ona kaže, da ona i nije nešto zainteresovana za beli sport, iako je sve vreme imala osmeh na licu dok je sa mamom delila teniski teren. Ćerka Ilde Šaulić, kako sama pevačica kaže je više za pesmu i igru, nego za tenis, pa se tako zajedno sa svojom sestrom od tetke Unom, pronašla i u časovima pecanja i uživanju u prirodi, kao prava naslednica svoga dede, koji je bio pasionirani ribolovac.

Pevačica je neko ko voli da je aktivan i u pokretu, pa tako kad se ne bavi muzikom, uživa u časovima tenisa, rekreaciji na terenu, šetnji i vodenim igrama kraj bazena sa svojom naslednicom.

Instagram screenshot @ildasaulic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading