Duško Tošić

Prekinuo tišinu: Gde se sklonio posle razvoda

Autor:

16.07.2022 13:00

Foto:

Foto:

Odmor Duška Tošića: nove aktivnosti i velike igračke koje vraćaju u dečačke dane



Odmor Duška Tošića: nove aktivnosti i velike igračke koje vraćaju u dečačke dane. Duško Dule Tošić je srpski fudbaler koji trenutno igra za turski fudbalski klub Bešiktaš, u čijoj se prestonici ovih dana i odmara. Pritajen i izolovan od svih natpisa i vesti koje kruže o krahu ljubavi sa njegovom suprugom, pevačicom Jelenom Karleušom. Fudbalsku karijeru je započeo veoma mlad, kako to i obično biva, počevši od kluba Proleter u rodnom Zrenjaninu, dok je njegov prvi fudbalski klub u glavnom gradu bio OFK Beograd u kojem ostaje do januara 2006. godine, kada prelazi u francuski Sošo. U avgustu 2007. godine, postaje član Verdera iz Bremena i u prvoj sezoni povremeno je nastupao za prvi tim pomenutog kluba. U avgustu 2008. godine, Tošić je odlučio da igra za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama i pored protivljenja njegovog tadašnjeg trenera Tomasa Šafa, a od tada je veoma retko imao šansu da zaigra.

Instagram

 

 

 

Pročitajte Kustos na Bosforu: Sad ga interesuje i moderna umetost

 

Tokom naredne dve godine, menjao je klubove, da bi 7. jula 2010. godine, prešao u Crvenu zvezdu, sa kojom potpisuje ugovor na tri godine. U prvoj sezoni 2010/2011 je odigrao 25 ligaških utakmica i postigao 1 gol, dok 31. avgusta, odlazi na pozajmicu u španksi klub Betis, ali se ubrzo vraća u Crvenu zvezdu 2012. godine u kojoj je igrao još jednu polusezonu kada je osvojio i Kup Srbije, pre nego što je na leto 2012. godine potpisao za turski Genčerbirligi.

Sa reprezentacijom Srbije je do 21 godine, osvojio drugo mesto ns U-21 Evropskom prvenstvu 2007. godine u Holandiji. Dok je za seniorsku reprezentaciju Srbije debitovao 15. novembra 2006. godine u prijateljskoj utakmici protiv Norveške. U dresu reprezentacije je odigrao ukupno 18 utakmica i postigao 1 gol.

 

Instagram screenshot @duskotosic

 

 

Odrastao je u selu Orlovat, u Zrenjninu, gde je učio svoje prve fudbalske korake, nakon čega prelazi u beogradski fudbalski klub i život mu se ubrzo menja. U junu 2008. godine se oženio pevačicom Jelenom Karleušom, sa kojom ima dve ćerke Atinu (14) i Niku (13). Poznati par se venčao 28. juna 2008. godine, a tačku na 14 godina braka i ljubavne priče odlučili su da stave 2022. godine nakon zajedničkog dogovora. Ove dane poznati fudbaler provodi sa svojim ćerkama u šetnji, ali se nakon što su one otišle sa majkom na odmor, povukao i okrenuo novim avanturama sa velikim igračkma koje vraćaju u dečačke dane.

 

Instagram screenshot @duskotosic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading