Ivana Maksimović Anđušić

Drži ga čvrsto u ruci: ljubavni zanos u tropskom raju

Autor:

12.07.2022 15:15

Foto:

Foto:

Ljubav Ivane Maksimović u tropskom raju i vodenim čarolijama



Ljubav Ivane Maksimović u tropskom raju i vodenim čarolijama. Poznata srpska sportistkinja i reprezentativka u streljaštvu, koja se ovim sportom bavi od 2002. i do 2013. godine bila je članica streljačkog kluba “Novi Beograd Ušće”, a krajem iste godine, prešla je u novoosnovani streljački klub “Akademija Maksimović”. Tokom svoje karijere beleži zapažene uspehe prvo kao višestruku šampion države u juniorskim i seniorskim kategorijama, a kasnije i na međunarodnim takmičenjima. Bila je nosilac zastave Srbije na cermoniji otvaranja Olimpijskih igara 2016. godine u Riu. Mlada streljašica je ćerka Gorana Maksimovića, nekadašnjeg srpskog strelca i osvajača zlatne medalje na Letnjim olimpijskim igrama u Seulu 1988. godine.

Instagram screenshot @daniloandjusic

 

 

Pročitajte Sin Ivane Maksimović i Danila Anđušića je med, upoznajte Uroša

 

Njen suprug, poznati srpski košarkaš Danilo Anđušić, koji igra na poziciji beka, a koji se od nedavno vratio u domaći klub, svoje prve košarkaške korake je načinio u omladinskoj školi Hemofarma. Godine 2011. potpisao je četvorogodišnji ugovor za klub Partizan, sa kojim osvaja naionalno prvenstvo. Nakon toga je igrao za španske klubove Valjadolid i Bilbao. Da bi se 2015. godine na kratko vratio u Partizan, nakon čega je postao slobodan igrač, igrajući za poljske, ruske i francuske klubove. Do nedavno je igrao za francuski klub Monako, sa kojim je potpisao ugovor 2021. godine i nakon sedam godina od poslednjeg ugovora vratio se domaćem klubu Partizan.

Instagram screenshot @daniloandjusic

 

 

Sa svojom suprugom Ivanom Maksimović ima dva sina Filipa i Uroša. Letnje dane i toplo vreme, mladi bračni par Anđušić koristi da uživa u tropskom raju, šetajući plažama, vozeči se tirkizno plavim vodama, upoznavajući delove ostrvske države Indijskog okeana. U kojoj dane provode aktivno, ne odvajajući se i učestvujući zajedno u svim aktivnostima, dok izgledaju srećno i zaljubljeno kao prvog dana.

Instagram screenshot @daniloandjusic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading