Jelena Karleuša

O njenim grudima se pišu pesme

Autor:

11.07.2022 18:30

Foto:

Foto:

Izgled Jelene Karleuše: Minimalizam u letnjem izdanju, novi trendovi kupaćih kostima



Izgled Jelene Karleuše - Minimalizam u letnjem izdanju. Poznata pevačica je neko ko je od početka karijere postavljao i ispitivao granice u scenskom izgledu i stajlingu, koji je iz godine u godine bivao sve neobičniji, evoluirajući i prateći trendove. Neretko ih i postavljajući, diktirajući nove modne lestvice kada su javna pojavljivanja, ekranizacije spotova, nastupi i društvena dešavanja u pitanju.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Pročitajte Vrelo izdanje i zagonetna poruka

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Usled velike bure koju je objavom na svom Instagram nalogu podigla, objavom o krahu njenog braka sa poznatim fudbalskim reprezenatativcem Duškom Tošićem, ona nastavlja da čini more uzburkanim svojim fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama. Pokazujući svoju figuru u do sada najizazovnijem letnjem izdanju, koristeći minimalne modele kupaćih kostima, koji ne ostavljaju mnogo mašti.

 

Tokom letnjeg perioda Jelena Karleuša ima zakazane nastupe, ali uspeva da predahne i odmori sa svojim naslednicama Atinom i Nikom pored vode i u zagrljaju primorja. Daleko od svega što se dešava, kako bi napunila baterije i odmorila. Ali, uspeva da obraduje pratioce forografijama u bikiniju, koje kao i uvek izazivaju lavinu komentara na račun njenog izgleda.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading