Jelena Đoković

Očarala London: Poseban motiv za blistavo izdanje

Autor:

11.07.2022 16:30

Foto:

Foto:

Stil Jelene Đoković, jednostavnost i elegancija u kombinaciji sa čistim krojevima i letnjim bojama



Stil Jelene Đoković, jednostavnost i elegancija u kombinaciji sa čistim krojevima i letnjim bojama. Poznata kao neko ko voli jednostavan izgled, čiste i elegante komade garderobe, koje uvek gleda da ukombinuje sa datim prilikama i manifestacijama koje posećuje, Jelena je praktična mlada žena po pitanju odabira odevnih komada. Tokom praćenja mečeva, birala je jednostavne i neutralne kombinacije koje su oslikavale sportsku eleganciju, kako bi mogla nesmetano da se tokom dana kreće i učestvuje u aktivnostima sa svojom decom, ali i da navija sa tribina.

Instagram screenshot @jelenadjokovicndf

 

Pročitajte Modne lekcije Jelene Đoković na Vimbldonu

Kombinacijama prirodnih i recikliranih materijala, neutralnim bojama, ravnom obućom i komadima koje svi mogu naći i poneti, pokazala je pratkičnu stranu mode, koja je nosiva uvek i u bilo kojoj prilici. U šetnji gradom, na sportske događaje, u restoran.

Instagram screenshot @jelenadjokovicndf

 

Jelena Đoković je dama od stila, koja u svečanim prilikama, uvek ostavlja bez daha, svojim odabirom večernjih toaleta. Tako je bilo i ovoga puta, jer je razloga bilo i više nego dovoljno. Njen suprug je pobedio na Vimbldonu, posle neizvesnog meča, a njima je ujedno bila i proslava godišnjice braka, jer su se tačno pre osam godina venčali.

Odabirom jednostavne, elegantne roze haljine A kroja, idelan je pokazatelj i značaj tog datuma, boja koja simbolizuje ljubav i nežnost, kao još jedno obeležje njihovog posebnog dana, ali i slavlje zbog postignutog uspeha. Uspela je da poveže sve elemente i iznenadi sve svojim svečanim, a opet prirodnim izgledom. Jer je osmeh i sreća na licu bio njen najlepši aksesoar.

Instagram screenshot @jelenadjokovicndf

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading