Anđelka Prpić

Spremna za igru: Koga čeka u bademantilu

Autor:

10.07.2022 18:30

Foto:

Foto:

Izgled Anđelke Prpić: jedinstven i unikatan, a ona jednostavna i neponovljiva



Izgled Anđelke Prpić je uvek drugačiji i jedinstven. Glumica je poznata po neobičnom, ali uvek elegantoj i sportsko-elegantnoj kombinaciji koju određena poslovna ili društvena manifestacija i događaj zahtevaju. Ono što svakako privlači najviše pažnje i što je njen najupečatljivi aksesoar su njena harizma i osmeh kojima pleni.

Pročitajte Ova Anđelka više ne postoji: Potpuno je promenila imidž, pitanje je da li biste je prepoznali

 

Petar Đorđević

 

 

Poznata srpska televizijska i pozorišna glumica, kao i televizijska voditelja Anđelka Prpić, glumu je diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a karijeru nastavila u Beogradu, nižući uloge jednu za drugom. Danas igra u Ateljeu 212 i u srpskom Narodnom pozorištu. Glumica je poznata publici kao televizijsko lice koja je popularnost stekla u serijama Žene sa Dedinja i Andrija i Anđelka, ali pored glume on se pokazala i kao sjajan i prirodan voditelj u različitim televizijskim emisijama, koja svojim osmehom, harizmom i šarmom osvaja publiku.

 

Čineći program zanimljivijim, a svojim šalama, drugačijim i inspirativnim. Javnosti i publici je poznata po svojim humorističkim ulogama, kako je ona izjavila jednom prilikom na početku snimanja njenog prvog triler filma “Jedini izlaz”, koji govori o nasilju i da niko i ni u kakvom obliku ne sme i ne treba da trpi isto, jer se ona, kako kaže nikada pre tog filma nijre oprobala u ovom žanru. Početak leta počela je radno sa promocijom nove televizijske serije “Šetnja sa lavom”, čije je predstavljanje održano u Dubrovniku, prikazujući nove projekte.

 

Instagram screenshot @andjelkap

 

 

Ali je poznata glumica uspela da odvoji i nekoliko dana da sa svojim sinom Jakšom uživa u čarima primorskog španskog grada, otkrivajući njegove lepote i šetajući ulicama Barselone, obilazeći kulturne znamenitosti. Kao i da provodi vreme sa sinom igrajući se i učestvujući u vodenim vratolomijama na plaži i bazenu. Nako čega je spakovala kofere i krenula u nove avanture, zajedno sa svojom dugogodišnjom prijateljicom i koleginicom, Marijom Kilibardom, sa kojom je posetila ovogodišnji Banja Luka fest, na kojem je učestvovao i poznati pevač Zdravko Čolić. Dok su one đuskale i pevale u glas sa pevačem, uživajući u neprolaznim stihovima i lepoj letnjoj noći.

 

Instagram screenshot @andjelkap

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading