Tijana i Slaviša Čurović

Vino popijem, razum izgubim: Doba ljubavi sa Vladom Georgievim

Autor:

06.07.2022 21:00

Foto:

Foto:

Tijana i Slaviša Čurović zajedno na koncertu uz ritmove muzike, pevaju u glas



Tijana i Slaviša Čurović zajedno na koncertu uz ritmove muzike. Tijana Čurović je poznata srpska filmska, televizijska i pozorišna glumica. Koja se pored glume, oprobala i u voditeljskom poslu, vodeći emisije “Domaćine, oženi se” i “Trenutak iz sna”. Glumila je u humorističkim serijama: “Pevaj brate” i “Moj rođak sa sela”, kao i u TV drami “Ranjeni orao”. Njen suprug, Slaviša Čurović, crnogorski i srpski filmski i pozorišni glumac, napisao je scenario za film “Greška”, a ove godine se pojavio na FEST-u u film "Mrak" koji opisuje život jedne porodice usled zavšenog rata na Kosovu. Kao i njegova supruga, igrao je u brojnim domaćim televizijskim i filmskim ostvarenjima, kao što su: “Gorki plodovi”, “Greh njene majke”, “Ranjeni orao”, “Moj rođak sa sela”, “Nepobedivo srce”, i u filmu “Južni vetar”.

 

Instagram

 

 

Pročitajte Sedam godina posle razvoda srce Tijane Čurović osvojio je ON

 

Poznata glumica, je ovih dana i više nego aktivna, sa projektima oko domaćih serija, snimanja serije “Aviondžije”, deljenje uloge sa srpskom glumicom Anicom Dobrom, ipak i pored poslovnih obaveza ona stiže da ode do mora, u društvu ćerke Taje i supruga Slaviše Čurovića. Oni letnje dane koriste za posetu rodnom kraju njenog supruga, ali i uživanju u blagodetima mora i primorske klime. Od kako su kratkom izjavom potvrdili da su ponovo zajedno, nakon 7 godina od razvoda, glumački par svo svoje slobodno vreme između poslovnih obaveza, projekata i snimanja provodi zajedno. Pa, je tako glumica tokom ovogodišnjeg 50. FESTA-a bila podrška svom suprugu koji je predstavljao svoj film “Mrak” i bio glavna zvezda večeri.

 

Instagram screenshot @tijana_curovic

 

 

U trenucima odmora, poznati par se opušta šetnjom po srpskom Beču, odlaskom na koncerte i nastupe poznatog muzičara Barbe, koji svojim notama i glasom budi najlepše uspomene. Tako su Tijana i Slaviša Čurović, uživali uz melodije i u glas pevali poznate stihove i pesme.

Instagram screenshot @tijana_curovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading