Britni Spirs

Neviđeni incident na venčanju: Bivši napravio haos (FOTO, VIDEO)

Autor:

10.06.2022 12:00

Foto:

Foto:

Pevačica Britni Spirs udala se za Sema Asgarija, ali je njen biši suprug Džejson Aleksander upao na venčanje i pokušao da mladencima pomrsi planove za srećan život



Pevačica Britni Spirs udala se za Sema Asgarija, sa kojim je dugo u vezi, a neviđeni incident na venčanju glavna je vest danas u svim medijima. Naime, pevačicin bivši suprug napravio je haos. Džejson Aleksander upao je na posed na kojem je bilo zakazano venčanje i pokušao da mladencima pomrsi planove za srećan život.

Pročitaj i - Pripreme za glamurozno venčanje su u toku: Poznata i lokacija održavanja ceremonije (FOTO)

Džejson Aleksander, bivši suprug Britni Spirs, uhapšen je nakon što je bez poyiva i bez dozvole upao u pevačicin dom u Kaliforniji nekoliko sati pre njenog venčanja, izvestili su američki mediji. Njen prijatelj iz detinjstva, za kojeg se udala 2004. i razvela samo nekoliko dana kasnije, objavio je na instagramu kako planira nepozvan da upadne na venčanje.

Aleksander je svoj plan i realizovao: na društvenim mrežama uživo je prenosio upad u pevačicin dom.

 

 

Stigao je čak do stolova koji su bili predviđeni za goste, popričao sa obezbeđenjem i rekao im da ga je Britni Spirs pozvala na venčanje. Potom je zapretio kako će joj uništiti taj veliki dan.

Profimedia

 

- Džejson je uhapšen. Zahvalan sam šerifu na dobrom radu i brzom odgovoru - rekao je pevačicin advokat Metju Rozengart za Page Six.

Advokat dalje nije želeo da komentariše upad Aleksandera na venčanje Britni Spirs niti se pevačica oglašavala ovim povodom.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading