Balašević, Đoković, Severina, razvodi, rođenja: Po čemu ćemo pamtiti 2021.

Autor:

29.12.2021 14:02

Foto:

Foto:

Iz proteklih 365 dana pamtiće se nekoliko venčanja i jedan razvod - Severinin, bebe koje su najviše rađale glumice, odlazak brojnih velikana i istorijski uspesi naših sportista i kulturnih radnika



Više nego bilo koje godine ranije, u proteklih 365 dana radovali smo se jače, slavili glasnije i žalili najdublje, uz dosta suza. Godinu, koju nam je u talasima krojila pandemija virusa korona, u Srbiji su obeležili mnogo novorođenih beba, nekoliko venčanja i jedan razvod, istorijski uspesi sportista i kulturnih radnika i odlasci brojnih velikana.

Pročitajte i Brak Jelene i Novaka Đokovića u krizi? Jedna stvar presudna po njihov odnos

Gettyimages

 

Prvi reket sveta Novak Đoković podario nam je dosta radosti i iskidao hrpu živaca. Upisao se u istoriju sporta kao najbolji teniser svih vremena: 355. nedelju je na vrhu ATP liste a sa 20 osvojenih grend slem turnira izjednačio se sa Federerom i Nadalom. Košarkaš Denver nagetsa Nikola Jokić, koji je sa suprugom Natalijom početkom jeseni dobio kćerku Ognjenu, proglašen je za najboljeg igrača NBA lige, dok je Vasilije Micić, plejmejker turskog Efesa, bio MVP - najkorisniji igrač Evrolige.

Pročitajte i Prva fotografija kćerke Nikole Jokića - Najslađa podrška sa tribina

Ata Images

 

Tokom ove godine rode su pokucale na mnoga vrata. Bivša teniserka Jelena Janković sa partnerom, doktorom Brankom Baraćem, radovala se dolasku na svet kćerke. Glumci Nina Janković Dičić, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Petar Strugar i Nada Macanković postali su roditelji drugi put.

Hrabar gest je napravio reditelj Stevan Filipović koji se autovao kao pripadnik LGBT populacije.

Kulturni radnici ove godine bili su više nego uspešni. Ceo tekst pročitajte u novoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading