Popularna Pančeta pleni pokretima: Ples koji će vas oboriti s nogu

Autor:

11.10.2021 15:15

Foto:

Foto:

Glumica Sandra Bugarski plesnim pokretima na žurci povodom spuštanja poslednje klape na seriju 'Igra sudbine' oduševila sve prisutne.



Nakon dve godine spuštena je poslednja klapa na popularnu seriju 'Igra sudbine', a povodom uspešnog završenog projekta čitava ekipa koja je učestvovala na istom odlučila je da proslavi, te su priredili žurku za pamćenje. Svi prisutni bili su vidno raspoloženi, a interesantne momente sa proslave sa obožavaocima je podelila Dragana Mićalović.

Pored odlične atmosfera koja je očigledna na svakom od niza snimaka koji je glumica podelila sa pratiocima, jedan se posebno istakao, a na njemu niko drugi do - Sadra Bugraski, poznatija kao simpatična plavuša Pančeta iz pomenute serije. Ona je svojim pokretima oduševila sve prisutne, te se potpuno prepustila zaraznom ritmu popularne pesme.

Pročitajte i Lepotice na kub: tri sestre Mićalović u provodu

I ostali su bili odlično raspoloženi, te je plesni podijum sve vreme bio odlično popunjen, a na njemu su se nizale lepotice među kojima su i Dragana Mićalović, Tijana Maksimović, Olja Lević, ali i pripadnici snažnijeg pola nisu oklevali da pokažu plesne pokrete: Luka Raco, Stevan Piale, Milan Bosiljčić...

Pročitajte i Javnost je zna kao Pančetu, a kako je Sandra Bugarski izgledala u mladosti? (foto)

Vesela ekipa ovo veče odlučila je i da ovekoveči zajedničkom fotografijom postaravši se da prelepe uspomene koje im je pomenuta serija donela ostanu duboko urezane u njihova srca.

Instagram screenshot

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Slanina

11.10.2021 21:06

Pančeta, to beše SLANINA!