Intimna proslava

Peva mu na uvo: Dragan Bjelogrlić uživa uz pesmu ove poznate pevačice

Autor:

11.10.2021 10:35

Foto: Nebojša Babić

Foto: Nebojša Babić

Dragan Bjelogrlić rođendan je proslavio intimnim slavljem, koje je upriličeno gostovanjem poznatog pevačkog para.Popularni glumac i režiser Dragan Bjelogrlić ovih dana ima razloga za slavlje. Nakon što je uspešno spustio zavesu na jedan od najbitnijih projekata u dugoj karijeri, te životnu priču čuvenog kafanskog boema Tome Zdravkovića savršeno oslikao na filmskom platnu, došlo je vreme za slavlje. 

Kako se završetak pomenutog projekta poklopio sa njegovim rođendanom, Bjelogrlić je odlučio da priredi intimnu proslavu, kojoj je prisustvovala upravo ekipa filma, koja je njegove ideje savršeno oslikala na filmskom platnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Todorovic (@majatodor)

Dragan Bjeloglić rođendan proslavio kako dolikuje

Slavlju popularnog glumca prisustvovali su i poznati pevački duet Aco Pejović i Tamara Dragičević, koji su se u jednom trenutku latili mikrofona, te otpevali numeru iz pomenutog filma, što je oduševilo sve prisutne koji su u glas otpevali pesmu. Ni Bjelogrlić nije ostao imun na emocije koje ova numera nosi sa sobom, te se u jednom trenutku prepustio i podigao ruke u vis, te iz sveg glasa zapevao.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading