KAO IZ BAJKE

Dobro se preznojila: Ana Nikolić priredila kćerki rođendan za pamćenje

Autor:

06.08.2021 09:57

Foto:

Foto:

Pevačica Ana Nikolić proslavila je kćerki Tari četvrti rođendan, a pošto je bila vrlo angažovana na žurki u jednom trenutku morala je da zatraži maramice od drugih mama i izbriše se



Nakon što je kćerki pre dva dana javno čestitala rođendan vrlo emotivnom porukom, pevačica Ana Nikolić priredila je sinoć i proslavu za svoju naslednicu. Anina i Rastina kćerka proslavila je četvrti rođendan u jednoj igraonici, a ponosna mama zabeležila je sve i podelila sa svojim pratiocima na instagramu.

Pročitaj i KONAČNO: Oglasila se Ana Nikolić i otkrila šta misli o bliskosti Nataše Bekvalac i Raste

U jednom od snimaka vidi se kako ponosna mama čuči, nakon što je bila vrlo angažovana na rođendanskoj žurki, zbog čega se dobro preznojila pa je morala da zatraži maramice od drugih mama i izbriše se.

Instagram screenshot @ananikolicoffivial

 

Za ovu priliku je sve bilo kao iz bajke, a Ana je kćerku obukla kao princezu, u haljinicu od tila. Pevačica je bila u crvenoj elegantnoj haljini na jedno rame, a kada su se deca dobro poigrala usledila je i rođendanska torta na tri sprata.

Ana je je rođendan mezimici čestitala rečima:

- Biću tvoj oslonac i stena i kada se raspadam na hiljadu delova. Biću sve što može i što ne može, i što treba i što ne treba, i mač i štit, i nebo i zid. Biću ti sve što meni niko nije bio. Da dignem te kad padneš i ne dam ti da staneš. Nikada! Voli te mama! Srećan rođendan, moja jedina bezuslovna ljubavi.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading