IDEALNO MESTO

Pronašla novi dom: Nataša Bekvalac otkrila kojim gradom bi zamenila Novi Sad

Autor:

30.07.2021 11:19

Foto:

Foto:

Pop pevačica je toliko oduševljena odmorom na Ibici da je spremna da vojvođansku ravnicu zameni španskim ostrvom



Pop pevačica Nataša Bekvalac već nekoliko dana boravi na Ibizi, uživa na plažama čuvenog španskog ostrva i u noćnom provodu po kojem je poznat ovo popularno letovalište. Tokom dana lepa Novosađanska se odmara i sakuplja energiju za nove izazove koji je očekuju po povratku u Srbiju, što je pokazala i na svom instagram profilu.

Pročitaj i Najzad naišla na džentlmena: Nataša Bekvalac dobila ružu

Koliko Nataši godi boravak na Ibizi svedoči njen najnoviji post na instagramu u kojem je uz fotografiju na kojoj se vidi kako leži na ležaljci pored bazena i sunča se, u dvodelnom kupaćem boje zlata, podelila i novu spoznaju. Naime, Nataša je toliko oduševljena španskim ostrvom i istoimenim gradom da je priznala da je pronašla novo omiljeno mesto i drugi dom.

 

 

- Moje omiljeno mesto. Moja druga kuća - napisala je Bekvalčeva.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Milan

30.07.2021 17:45

MEnja gradove ko muževe

Pepi

02.08.2021 13:02

A prosle godine je u masti kupovala vilu na Mikonosu. Zasto plasirate lazi? Zasto pisete da je Marija Zezelj turisticki posetila Havaje kad to tacno nije. Boravila je sa desetak devojaka i nepoznatim brojem mladica jer to nikad ne snima, slika. Sponzorisan put, presedela u iznajmljenoj kuci i to je to. Bas kao i Kapri pre dan , opet ista ekipa. Modelcici za ves-poput starleta ovdasnjih i naravno isti organizator putovanja. Krajnje sumnjivo....