SLATKA MALA

Ne biste je prepoznali: Lepa Nata podelila fotografiju s početka karijere

Autor:

09.07.2021 11:41

Foto:

Foto:

Pop pevačica Nataša Bekvalac pokazala kako je izgledala pre 23 godine, kada se sama stilizovana, šminkala i birala haljine



Pop pevačica Nataša Bekvalac (40) već duže od dve decenije važi za jednu od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a na svom instagramu redovno se oglašava o svim aktuelnostima iz života. Lepa Novosađanka sada se prisetila svojih početaka.

Pročitaj i Ne skrivaju se: Nataša Bekvalac u strasnom zagrljaju ovog pevača

Nataša je na instagram storiju objavila fotografiju iz mlađih dana, sa nastupa na festivalu “Beogradsko proleće” od pre 23 godine. Kako je navela, za taj nastup, sama je odabrala haljinu i sama se šminkala

Instagram screenshot @bekvalceva

 

- Ja... 17 godina... Festival '”Beogradsko proleće”'. Sama sam se šminkala, sama birala haljinu, pa sam tako uparila boju ruža i haljine. Kristina, šta kažeš? - napisala je Nataša Bekvalac, iskoristivši priliku da se javno obrati svojoj sestri, stilistkinji Kristini Bekvalac i upita je za mišljenje.

Iako je Nata samokritična i voli da se šali na svoj račun, ona je bila podjednako lepa i tada, bez profesionalnog tima koji bi je stilizovao za nastupe.

 

Komentari. (0)

Loading