STIGLE RODE

Mama drugi put: Porodila se lepa glumica i sinu dala neobično ime

Autor: Ivan Aranđelović

09.07.2021 11:09

Foto: Snežana Mandić

Foto: Snežana Mandić

Glumica Dragana Dabović rodila je sina u GAK “Narodni front” u Beogradu i dala mu ime NoaGlumica Dragana Dabović porodila se noćas u GAK “Narodni front” u Beogradu i na svet donela sina.

Zvezda serija “Vojna akademija” i “Na terapiji” i beba se osećaju dobro.

Pročitaj i Tata Dragane Dabović najviše se obradovao vesti o pojačanju u porodici: Đed šampion!

Instagram screenshot @dacadabovic

 

- Ljudi moji, vojsko prediva, hvala vam do neba i nazad, na svim čestitkama i ljubavi koju mi šaljete... Rodio se zdrav i predivan Noa Kolarsaki - objavila je ponosna mama na instagram storiju uz prelepu fotografiju mora, što ne treba da čudi jer je Dragana poreklom Kotoranka.

Dragana i njen partner Milan Kolarski sinu su dali ime Noa čije je značenje: mirni, tihi, blage naravi, i vezuje se za osobe koje su čvrstog karaktera, ponosne i odlučne i one koji su oslonac i podrška.

Pročitaj i Dragana Dabović uživa u blagoslovenom stanju, prinovi se najviše obradovala ona?

Ubrzo nakon radosnih vesti usledile su brojne čestitke, a jedna je bila i od Draganine koleginice Nine Janković.

Podsetimo, Dragana iz braka sa Veselinom Čukvašem ima kćerku Bjanku, koja je u oktobru mesecu napunila četiri godine. Govoreći pred porođaj za Gloriju, glumica je rekla da priželjkuje brojnu porodicu:

Snežana Mandić

 

- Deca su najveći blagoslov koji nekom može da se desi. Ceo život želim veliku porodicu jer sam odrasla u takvoj, i ne mogu da zamislim kako bi bilo da Bjanka ostane jedinica - rekla je glumica.

 

Komentari. (0)

Loading