Ima li tu problema? Veljko se zadržao samo pet minuta na rođendanu Cecinog dečka! (Foto)

Autor:

20.05.2021 18:28

Foto:

Foto:

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, izjavio je da podržava ljubavni izbor svoje majke, a opet, dok su na rođendanskoj proslavi njenog sadašnjeg dečka prisustvovali svi članovi pevačicine porodice, njegovo odsustvo bilo je primetno.



Bogdan Srejović, dečko Svetlane Cece Ražnatović, 18. maja proslavio je 38. rođendan u jednom prestoničkom restoranu. Zabavi je prisustvovala cela pevačicina porodica: ćerka Anastasija, sestra Lidija sa suprugom Predragom Ocokoljićem, snajka Bogdana, te je izostanak njenog sina Veljka bio primetan. 

Kako domaći mediji saznaju, Veljko je došao na samom kraju slavlja i zadržao se samo pet minuta, i to iz nekoliko razloga

ATA Images

 

Veljko je poslednjih nedelja apsolutno fokusiran na pripreme za bokserski meč sa Rusom, Denisom Carjuakom. Za razliku od ostataka porodice, bokser rano odlazi na spavanje i rano ustaje - kad kreće sa ozbiljnim treninzima.

Takođe, Veljko ne želi da rizikuje zdravlje i zarazi se virusom korona, pa je otkazao sve društvene aktivnosti koje nemaju veze sa treninzima. 

Veljkovi treninzi podrazumevaju vežbanje dva puta dnevno, šest dana u nedelji, a zbog predstojećeg meča sa Rusom, koji je zbog pandemije nekoliko puta odlagan, imao je i sportske pripreme na Kavkazu. 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading