Šabanu bi srce zaigralo od sreće: U porodicu Šaulić stižu rode!

Autor:

22.03.2021 13:00

Foto:

Foto:

Unuk Šabana Šaulića postaje otac a ta vest, konačno je u porodicu donela neopisivu radost!



Od kada je pre dve godine, porodica Šaulić ostala bez svog oslonca, njihova lica osmeh je krasio veoma retko. Ipak, sada konačno imaju neopisiv razlog za sreću. Unuk Šabana Šaulića, sin njegove najstarije ćerke Sanele i njenog supruga Ivana Adžića, Luka, očekuje svoje prvo dete.

- Moji voljeni Luka i Aleksandra uskoro će postati roditelji. Svi se neizmerno radujemo i željno očekujemo još jednu princezu u našoj porodici - napisala je ponosno buduća baka Ilda na svom "Instagram" profilu. Luka i Aleksandra postaće roditelji preslatke devojčice.

Pročitajte: Bolna sećanja Gordane Šaulić - Poslednji susret sa Šabanom izgledao je ovako

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Lepe vesti potvrdio je i unuk Šabana Šaulića: 

- Želim da ti se zahvalim za beskrajnu ljubav koju mi pružaš iz dana u dan. Pored tebe je sve lakše, osećam se kao najvoljenija osoba na svetu. Kada sam u teškim trenucima, uvek znaš pravu reč, uvek si moja podrška u svemu i tek ćeš biti. Današnji dan je poseban za mene, upoznao sam osobu koja je drugi deo mene. Očekuje nas još mnogo lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom, i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi. Volim te - napisao je Luka, a čestitke brojnih Šabanovih i Ildinih kolega, samo su pristizale na adresu budućeg oca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Adzic (@adzinho17)

 

Komentari. (0)

Loading