Poslednji pozdrav

Oproštajne reči sina Dragoljuba Đuričića dugo će odzvanjati: Srešćemo se jednog dana!

Autor:

18.03.2021 16:45

Foto:

Foto:

Sahrana Dragoljuba Đuričića održana je na beogradskom Novom groblju, a oproštajne reči njegovog naslednika u prisutnimam su probudile posebne emocije!



Čuveni bubnjar još jedan je u nizu koji je izgubio bitku sa virusom korona. Đuričić je preminuo 15. marta nakon velike borbe, te je danas ispraćen na beogradskom Novom groblju. Na večni počinak ispratili su ga brojni prijatelji, dok se u pozadini čuo zvuk bubnjeva, koje je Dragoljub svirao čitavog života.

Pored brojnih prijatelja, na sahranu su došli i kraljevi roka, braća Jelić, osnivači "YU grupe", Rambo Amadeus i Milan Đurđević, kao i glumci Branimir Brstina i Vladan Savić.

Potresan govor održao je sin Dragoljuba Đuričića, čije su reči mnogima naterale suze na oči.

- Dragi tata, od malena sam znao koliko je moj otac voleo muziku, sa kojim velikim muzičarima je svirao i družio se, koliko je voleo ljude, rodnu Crnu Goru, crtanje i sport. Koliko je voleo život. U ova četiri dana sam saznao koliko koliko je ljudi njega volelo i cenilo. Zapamtiću ljubav, strast i energiju sa kojom je voleo i stvarao ritam i muziku. Bio je nesebičan da svoju veštinu i znanje prenese i mlađim generacijama, da pomogne ljudima u nevolji, ali i njegovu hrabrost i borbenost za društvene vrednosti koje je voleo. Hvala osoblju bolnice "Dragiša Mišović" koji su se borili za njegov život do poslednjeg trenutka, hvala udruženju muzičara, svim prijateljima i kolegama koji su mu se javili i svim ljudima koji su ga voleli i poštovali - rekao je Dragoljubov sin i dodao:

Pročitajte i Čuveni bubnjar vodi veliku bitku - Dragoljub Đuričić hospitalizovan!

Ata Images

 

- Tata moj zauvek ćemo te voleti. Ti i ja ćemo se sresti jednog dana. Do tad ćemo gledati naš Partizan. Tvoj ritam će zauvek odzvanjati svetom. Putuj miran jer tvoj život je značio. Slava ti - potresne vesti mladića prenosi "Blic".

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading