Dugogodišnju ljubav krunisao je brakom - Predrag Živković Tozovac se oženio u devetoj deceniji

Autor:

02.01.2021 13:59

Foto: Izvor:Gloria.rs/LD, Foto:Antonio Ahel/ATA Images, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs/LD, Foto:Antonio Ahel/ATA Images, InstagramPredrag Živković Tozovac (84) ozvaničio je višedecenijsku vezu sa svojom životnom saputnicom, Emilijom. Poslednji dan 2020. iskoristili su na najbolji mogući način - izgovorom sudbonosnog “da” pred matičarem. (Pročitaj: Velike ljubavi koje su obeležile godinu za nama – Ipak nije sve tako crno!)

Nakon preko 40 godina zajedničkog života, skladni par rešio je da se i formalno obeća jedno drugom. Ceremonija je održana u najužem krugu prijatelja i porodice, a fotografije su ovekovečile lepotu trenutka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @astrolog_biljanaaa

Vesela atmosfera kakva i dolikuje sklapanju braka nije izostala ni ovog puta. (Pročitaj: Hurem broji sitno – Najnovije fotografije otkrivaju svu lepotu blagoslovenog stanja)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @astrolog_biljanaaa

Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: “Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim”. Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao – izjavio je svojevremeno Tozovac za “Blic”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @astrolog_biljanaaa

Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama – dodao je pevač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @astrolog_biljanaaa

Lana Dedić

Autor