Goran Sultanović hitno hospitalizovan

Autor:

06.01.2021 19:00

Foto:

Foto:



Zbog lošeg zdravstvenog stanja Goran Sultanović juče je hospitalizovan i nalazi se u bolnici "Dragiša Mišović". Prema pisanju domaćih medija, glumac je zaražen koronavirusom, a prvi simptomi ispoljili su se pre nekoliko dana. Njegov bliski prijatelj kaže da je sve počelo nedavnom proslavom, nakon čega je, po dolasku kući, glumcu pozlilo.

Goran je bio na jednom splavu sa užim krugom prijatelja. Malo su slavili, a kada je došao kući, naglo mu se slošilo. Legao je da spava i nije se budio 18 sati. Kada se probudio, imao je visoku temperaturu i odmah je rekao ženi da ga vodi u bolnicu. Urađen je skener, čekaju se rezultati. Nije na respiratoru, ali se ne oseća dobro. Loše zvuči – istakao je njegov prijatelj za “Informer". (Pročitaj: Potresna ispovest Rade Manojlović: Da je sreće da 2020. godinu pamtim samo po koroni!)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vivstars.com (@vivstars)


S obzirom na to da je pomenute večeri bila s njim, testirala se i njegova supruga.

Sultanović je u dugogodišnjoj karijeri ostvario niz zapaženih uloga kako u pozorišnim predstavama, tako i u filmovima i serijama. "Policajac sa Petlovog brda”, “Poslednji krug u Monci”, “Balkan ekspres”, “Bolji život” i “Porodično blago” samo su neka od ostvarenja u kojima je učestvovao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by retrospektiva (@retrospektiva__)

Lana Dedić

Autor