Na pragu pomirenja - Kejt i Vilijam planiraju posetu Hariju i Megan

Autor:

08.01.2021 20:00

Foto:

Foto:



Da li predstoji pomirenje - Hari i Vilijam dogovorili susret

Prema pisanju magazina Cosmopolitan, princ Vilijam će sa porodicom uskoro posetiti brata u Kaliforniji. Oni nameravaju da se ponovo okupe čim putovanje bude bezbedno.

Zategnut odnos između Vilijama i Harija već dugo intrigira javnost, ali izgleda da je tome došao kraj. Iako je putovanje trenutno ograničeno zbog pandemije COVID-19, izvor kaže da se braća raduju što će provesti vreme zajedno čim to okolnosti dozvole. (Pročitaj: Svađa između braće dostiže vrhunac: Hari i princ Vilijam konačno će se naći oči u oči?)

Mada će se njihovo prvo okupljanje verovatno desiti u Engleskoj, neimenovani izvor tvrdi da Vilijam i Kejt uveliko planiraju da posete Megan i Harija u Kaliforniji. (Pročitaj: Isprobajte originalni recept glavnog poslastičara Bakingemske palate (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Family (@windsor_royals_fr)

Još uvek se ne zna da li će boravak u Americi biti deo zvanične kraljevske turnije, od čega zavisi u kojoj će meri biti medijski propraćen.

Prve nesuglasice među braćom navodno su se pojavile 2018. Negde oko Božića, Hari je optužio brata da se ne trudi dovoljno kako bi uključio Megan u kraljevsku porodicu. Čarls je pokušao da smiri situaciju i zatražio je od Vilijama da se više potrudi. Obe porodice tad su provele Božić zajedno sa kraljicom, ali stanje se nije popravilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Stepsister (@theroyalstepsister)

Hari i Vilijam - Pomirenje nakon svega?

Pojavile su se i informacije da je Vilijam odbio da ruča s mlađim bratom prošle godine. Prema nekim navodima, kraljica Elizabeta je pre nego što su Hari i Megan napustili porodicu sazvala porodični ručak, na koji stariji princ nije hteo da dođe. Ona je predložila da se tog popodneva porodica okupi na ručku pre njihovog odlaska, ali je Vilijam to odbio. Prema nekim tvrdnjama, rekao je kako će se pojaviti na službenom sastanku, ali ne i na porodičnom druženju – hteo je da razgovara isključivo o poslu. (Pročitaj: Kraljevska dekoracija – Napravite venčić koji krasi i britanski dvor (video)

Da li će u ovoj godini doći do pomirenja, ostaje da vidimo.

Lana Dedić

Autor