Nepristojna ponuda šokirala je javnost, a u sve je upletena Kim

Autor:

12.01.2021 15:21

Foto:

Foto:



Reper Kanje Vest nije ni slutio da će se njegov apel za finansijsku pomoć završiti nečim što je nepristojna ponuda, a u čijem je fokusu njegova žena, Kim Kardašijan. Naslednik saudijskog kralja Salmana, princ Mohamad, navodno mu je ponudio iznos od 10 miliona dolara u zamenu da jednu noć provede sa njegovom suprugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kanje Vest je svojevremeno otkrio da duguje 53 miliona dolara. S tim u vezi, pevač se obraćao brojnim moćnicima, ali nije naišao na razumevanje i pomoć. Mark Zakerberg, Leri Pejdž i drugi milioneri oglušili su se o njegove apele, ali pomoć je navodno ponudio princ Mohamad Bin Salman. (Pročitaj: Najskuplje haljine sveta – Sigurno ste je videli, ali niste znali da košta 4.8 miliona dolara)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L'Officiel Hommes Italia (@lofficielhommesitalia)

Nepristojna ponuda koju Kim Kardašijan nije očekivala

On je svojom nepristojnom ponudom razbesneo javnost, a situaciju je dodatno pogoršao nesmotrenim rečima:

-Ne zanima me uopšte njegova muzika ili odeća, ali njegova supruga je blago od neprocenjive vrednosti. Rado bih platio 10 miliona dolara ili više da provedem jednu noć s njom - preneli su njegovu izjavu strani mediji. (Pročitaj: Ćerka Hajdi Klum je prava lepotica, a sami procenite da li je nadmašila i majku)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Neprimerene reči mnogi su protumačili kao uvredu za žene širom sveta, konstatujući kako se u nekim zemljama one i dalje tretiraju kao predmeti. Kim Kardašijan i Kanje Vest se o celom slučaju nisu izjašnjavali.

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Iako su se u javnosti pojavile informacije o njihovom razvodu, još uvek se ne zna da li je rastanak stvaran ili je u pitanju još jedna marketinška manipulacija. (Pročitaj: Kim Kardašijan i Kanje Vest doneli važnu odluku – Ovo je definitivno kraj!?)

Lana Dedić

Autor