Sunovrat nekadašnje zvezde - Zarađivala je milione, a sad vadi đubre iz kontejnera

Autor:

15.01.2021 15:21

Foto:

Foto:Nekadašnja manekenka i fitnes model, Loni Vilison (37), potpuno je neprepoznatljiva. Lepotica koja je bila udata za Džeremija Džeksona, zvezdu "Čuvara plaže", fotografisana je u Kaliforniji, a život beskućnika, psihički problemi i bolest zavisnosti potpuno su je izobličili.

Bivša zvezda već nekoliko godina dane i noći provodi na ulici, a najnovije fotografije ovekovečile su kako sa sobom nosi sve što poseduje - kolica napunjena starom garderobom, jastukom i ćebetom. (Pročitaj: Ćerka Hajdi Klum je prava lepotica, a sami procenite da li je nadmašila i majku)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Haberler.com (@haberlercom)

Loni svakako nije jedina koja je posle života na visokoj nozi spala na prosjački štap. Njena životna priča je i više nego tužna - nakon nervnog sloma koji je doživela 2016, ostala je bez posla i krova nad glavom. Od tada živi na ulici, snalazeći se kako zna i ume. Povremeno menja mesto za spavanje, a hranu vadi iz kontejnera. Mobilni telefon ne poseduje, a s obzirom na to da nema nikog ko joj je blizak, smatra da joj nije ni potreban.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Correio da Fronteira (@correionews)

"Ne želim da pričam sa svojim prijateljima, sasvim mi je dobro. Ne želim da mi niko pomaže. Mogu sama da se snađem. Imam sve što mi treba. Nikoga nije briga za mene i neću da ih vidim jer oni ne žele mene da vide", izjavila je svojevremeno za strane medije. (Pročitaj: Kraj dugogodišnjeg prijateljstva – Vesna Dedić i Sanja Marinković raskrstile jedna s drugom)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @thearimerr

Ni brak sa slavnim glumcem nije bio previše srećan. Bili su zajedno od 2012. do 2014, a sve se završilo fizičkim nasiljem. Džekson joj je slomio dva rebra i naneo druge povrede, a zbog zavisnosti od narkotika i napada na jednu ženu nožem, određeno vreme proveo je u zatvoru. Svet glume zamenio je fitnesom, a sudbinu nekadašnje supruge nije želeo da komentariše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeremy Jackson (@jeremyjacksonfitness)

Lana Dedić

Autor