Za nju nema zime - Sanja Marinković uživa u Dubaiju, a evo ko joj pravi društvo

Autor:

02.02.2021 21:00

Foto:

Foto:Voditeljka Sanja Marinković na odmoru je u Dubaiju gde uživa u suncu i na plaži, ali otkriva da u ovom delu sveta situacija ipak nije idealna.
– Od jutros sam na plaži i zaista uživam, ali odmah da vam kažem da od danas ovde više nije tako bezbrižno. Danas su na snagu stupile restriktivne mere jer je dnevni broj obolelih od virusa korona premašio cifru od 4.000. To je rezultat novogodišnjih i božićnih praznika jer su ljudi iz celog sveta pohrlili ovde da provedu praznike i odmore se – rekla je Sanja u uključenju u emisiju „Kec na jedanaest“.

Kako je objasnila, muzika u barovima je zabranjena, a na ulicama je obavezno nošenje maski.
– Ako u taksi uđete bez maske, kazna za ovaj prekršaj je 1.000 evra. Na delu je ozbiljna kampanja za podsticanje vakcinacije građana, pa tako u mnogim restoranima i barovima osobe koje su primile vakcinu imaju posebne popuste za hranu i piće. I ovde građani mogu da biraju koju će vakcinu primiti, a ono što znam je da su dostupne Fajzerova i kineska, dok ruske nema – kazala je Sanja Marinković. (Pročitaj: Svetlana Ceca Bojković – Što sam starija, sve više prihvatam smrt)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Sanja Marinković odmor provodi sa prijateljicama

Na pitanje sa kim je na odmoru, Sanja je uz prepoznatljiv glasan smeh odgovorila:
– Sama sam. Prvi put sam sama na odmoru otkako sam rodila sina. Uživam sa svojim drugaricama koje ovde žive i sjajno se provodimo – rekla je poznata voditeljka. (Pročitaj: Kraj dugogodišnjeg prijateljstva – Vesna Dedić i Sanja Marinković raskrstile jedna s drugom)

Lana Dedić

Autor