Turbulentan period za Milenu Vučić: stigla prinova!

Autor:

03.03.2021 12:14

Foto:

Foto:

Kada su 2017. dobili sina, Milena Vučić i njen izabranik Nikola Burovac zacrtali su da će imati troje dece



Kada su 2017. dobili sina, Milena Vučić i njen izabranik Nikola Burovac zacrtali su da će imati troje dece. Pevačica je sina Nikšu rodila u novembru 2017. godine, a kroz trudnoću je prošla bez većih tegoba. Nakon što je javnost obradovala vešću da čeka i drugo dete i da je nadomak svoga cilja, Milena je morala da zastane. Kratko pre porođaja prošla je kroz ogroman stres i sreća blagoslovenog stanja joj je narušena - Mileni je preminuo otac.

Pročitajte i Milena Vučić: Rasplakala sam se kad sam sina prvi put uzela u naručje

 

milena-vucic-romana-Slachala

 

Iako je Milena bila ophrvana bolom, sreća nije htela da čeka i zakucala je na vrata njenog doma. Nakon perioda tuge, kao što to obično biva, u porodici je ponovo zasijala sreća u vidu prinove. Milena je na svet donela Saru!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Milena Vucic (@vuchicmilena)

- Stigla nam je Sara. 2. 3. 2021. Dobrodošla u naša srca carice mala - bila je emotivna mama.

Pročitajte i Milena Vučić i Nikola Burovac: Dva slavlja u jednom danu (foto)

 

Milena-Vucic-i-Nikola-Burovac-Janko-Petrkovic-Hello

Otkako je postala mama divnog dečaka, Milena se u potpunosti posvetila porodici i uživa u svakom danu sa svojim ,,momcima". Podsetimo, muzičko-bračni par u novembru 2012. ozvaničio je svoju ljubav u „Hramu svetog Save“ na Vračaru. Odlično funkcionišu, jedno drugom su podrška, a ko je ljubomorniji u njihovom braku crnogorska pevačica za magazin "Hello!" nije krila:

-  Ja sam ta koja ima ljubomorne ispade, u većini slučajeva. Nije mi lako da to priznam, ali sam pomalo posesivna. To je zato što beskrajno volim svog muža i želim ga samo za sebe. - bila je iskrena Vučićeva.

Gloria.rs

Autor