Novo dete na putu, Krisi Tigen i Džon Ledžend spremni su za nove izazove!

Autor:

15.08.2020 17:15

Foto:

Foto:



Bivša manekenka Krisi Tigen i Džon Ledžend očekuju treće dete. Nakon estetske operacije vađenja silikona, Krisi je ponovo spremna za nove izazove.

Krisi Tigen i Džon Ledžend presrećni su zbog lepih vesti, a zgodna manekenka na svom "Tviter" nalogu objavila je i snimak trudničkog stomačića.

Ona je, kako prenose inostrani mediji uslikana i ispred jedne klinike u Holivudu, dok je premijerno pokazivala svoj stomačić u ranoj fazi blagoslovenog stanja.

Krisi Tigen: Za tango je potrebno dvoje (foto)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared) on Aug 13, 2020 at 7:08pm PDT

Krisi Tigen pre nekoliko meseci izvadila je silikone koje je ugradila pre više od 10 godina

Zgodna manekenka Krisi Tigen na svom „Instagram“ profilu potvrdila da je nakon 14 godina odlučila da ukloni silikone iz grudi.

Krisi Tigen, koja o svemu priča otvoreno i bez problema iznosi sve karte na sto, obratila se svojim pratiocima na „Instagramu“ i otkrila da će uskoro na operaciju. Zgodna manekenka želi da ukloni silikone iz grudi.

Ozbiljno joj se zamerila: Dženifer Garner javno upozorila Krisi Tigen (foto)

Evo kako se lepa supruga Džona Ledženda odlučila na ovaj drastičan potez…

Zdravo svima, testirala sam se na Covid-19 jer uskoro idem na operaciju. Mnoge ljude zanima zbog čega idem na operaciju, pa ću vam odmah otkriti – vadim silikone iz grudi. Služile su mi odlično godinama, ali sam prevazišla to. Želim da ponovo mogu da uđem u haljine svoje veličine, da spavam na stomaku sa uživanjem. Nema više velikih grudi . Tako da, ne brinite za mene, sve je u redu, ostaće samo salo. Glupa, ali čudesna vreća sala – zaključila je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on May 20, 2018 at 9:04pm PDT

Krisi Tigen nije se stidela svog tela nakon porođaja 

Nakon drugog porođaja, Krisi Tigen odlučila je svetu da pokaže kako izgleda žena nakon što rodi bebu. Nakon drugog porođaja Krisi je podelila fotografiju na kojoj su se videle sve nesavršenosti nakon rođenja deteta. Nosila je medicinski donji veš s pojasom, a u isto vreme držala je uložak i pelenu koju žene nose posle porođaja. Ova slika osvestila je mnoge.

Drama popularnog para: Krisi Tajgen i Džon Ledžend na osmočasovnom letu “ka nigde”

Prizor umorne žene koja je do pre godinu dana izgledala besprekorno, više nije postojao. Od Krisi stigao nam je alarmantni podsetnik da telo žene zahteva vreme oporavka.

Budući da očekuje treće dete, Krisi će sigurno u toku trudnoće svoje pratioce redovno obaveštavati o promenama na svom telu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Aug 1, 2020 at 10:13am PDT