Borba za pažnju bez ustručavanja: Poljuljan odnos Melanije i Ivanke Tramp?

Autor: Vanja Vladičić

29.08.2020 14:25

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/gettyPo prvi put neko iz uskog kruga prve dame Melanije Tramp progovorio je o odnosima u Beloj kući

Bivša najbolja prijateljica prve dame Melanije Tramp - Stefani Vinston Volkof, koja je svojevremeno radila i kao savetnica u istočnom krilu, uskoro će izdati knjigu koja je posvećena sočnim detaljima nesuglasica porodice Tramp.

Najviše pikantnih borbi, ako je verovati njenim rečima, bilo je između ženskog dela porodice Tramp, Melanije i Ivanke.

Ishrana za primer: Melanija Tramp se strogo pridržava ovih pravila 

Budući da se njihovo prijateljstvo nije najbolje završilo, ne čude najave nekih medija da je sadržaj prilično kritički nastrojen prema porodici Tramp

Stefani Vinston Volkof članica je visokog društva u Njujorku i radila je, potpuno besplatno, kao savetnica Melanije Tramp u istočnom krilu Bele kuće do marta 2018. godine kada je posao napustila.

Naime ime Stefani Vinston Volkof bilo je glavna tema američkih medija, jer su došli do informacija da je njena firma WIS Media Partners dobila čak 26 miliona dolara za posao koji su uradili tokom inauguracije Donalda Trampa za američkog predsednika.

Nedugo nakon toga, u razgovoru za Njujork Tajms Stefani je tvrdila kako nije dobila otkaz već je 'bačena pod autobus'.

Melanija Tramp pokušala da kopira stil Džeki Kenedi, ali ovoga puta je potpuno promašila! (video)

- Da li sam dobila otkaz? Nisam. Da li sam primilia 26 miliona dolara ili 1.6 miliona dolara? Nisam. Jesu li me bacili pod autobus? Jesu - rekla je tada u službenoj izjavi, u kojoj se mogao primetiti njen bes prema dotadašnjoj bliskoj prijateljici.

Stefani je odlučila da celu istinu iznese u memoarima 'Melanija i ja'

U memoarima koji izlaze za nekoliko dana, Volkof daje šokantne detalje o otvorenom rivalstvu prve dame i njene polućerke Ivanke Tramp, koja je oduvek imala velike ambicije, ne želeći nikome da polaže račune.